workshop buikdans


Workshop buikdans bij je thuis|
Buikdans vrijgezellenfeest op locatie|
buikdans workshop op een zelf gekozen locatieBuikdans workshop op locatie| vrijgezellenfeest met buikdans op locatie bij je thuis, op een zelf gekozen locatie of op een van onze locaties naar keuze door heel Nederland en België.

Ga je een vrijgezellenfeest op locatie organiseren? Djembé Events zorgt ervoor dat het een onvergetelijke ervaring wordt, geheel aangepast aan jouw specifieke wensen. Voor Djembé Events is het een uitdaging om deze optimaal in vervulling te laten gaan. Wat denk je bijvoorbeeld van onze unieke en originele workshop buikdans op locatie?Met onze Oriëntaalse buikdans leer je op je vrijgezellenfeest gedurende een uurtje of langer met veel plezier samen Oriëntaalse buikdans.Compleet avondje uit
Het thema van de avond/middag is Oriëntaalse buikdans. Natuurlijk geniet je van het Oriëntaalse buikdans met exotische cocktail recepten, maar ook van eventueel een diner en/of een workshop cocktails maken met exotische cocktail recepten om de avond op een toffe manier te starten of te sluiten.Het Goede Doel
Wij zijn ervan overtuigd dat educatie aan kansarme kinderen noodzakelijk verbonden is aan een betere toekomst, zodat een kansarm kind een heerlijke kans maakt op een beter leven. Een van de scholen dat we aan bouwen zijn in Congo-Kinshasa

ws_salsa05

De door jou geboekte workshop Oriëntaalse buikdans ondersteunt kansarme kinderen, vrouwen en thuiszorgproject voor ouderen in Congo-Kinshasa doordat wij 20% van onze opbrengst rechtstreeks afstaan aan de Stichting Bayabi Foundation, meer info kijk op:
www.bayabi-foundation.com.

ws_salsa05

Onze buikdans dansworkshop kunnen worden verzorgd op locaties waarmee wij samenwerkingsverbanden hebben:

Nederland:
Amsterdam, Arnhem, Assen, Den Haag, Dordrecht, Eindhoven, Haarlem, Leiden, Maastricht, Rotterdam, Tilburg en Utrecht

België:
AntwerpenBrusselBornemBlankenbergeDiepenbeekGent
Geel
BruggeLeuvenMechelenNederzwalm-HermelgemNinoveAalstKortrijkHasseltLierLochristi
Loppem
, Lommel, MolOostendeRoeselare en Zandvliet.

maar wil je de workshop Oriëntaalse buikdans houden op een zelf gekozen locatie of gewoon gezellig bij je thuis, dan is dat voor ons ook geen enkel probleem. Dit geldt zowel voor België, Nederland, Frankrijk, Luxemburg als voor Duitsland.
Wil je iets echt origineels, dan heeft Djembé Events alles in huis om een spetterende vrijgezellenfeest voor jou, je vrienden, familie of kennissen te verzorgen. Doe het eens anders dan anders! Wij helpen je graag om een geschikt programma op maat te maken voor je Oriëntaalse buikdans workshop of voor één van onze andere workshops zoals cocktail shaken en meer . Al onze workshops zijn te combineren met een diner.Beschrijving workshop Buikdans dans
Sensuele heupbewegingen–Sierlijkheid– Verleidelijk–Body isolation-ExpressiefOorsprong en achtergrond
Wie aan oosterse dans denkt, denkt aan buikdansen! In het Midden-Oosten is een dans die niet alleen door vrouwen maar ook door mannen wordt gedanst. Vijfduizend jaar geleden werden deze dansen al beoefend in het oude Egypte. Eerst werd er alleen bij gezongen en met de handen geklapt, later kwamen er meer instrumenten bij, zoals trommels en fluiten. Van origine waren deze oosterse dansen religieuze tempeldansen. Later verloren ze hun religieuze connectie en werden ze vooral gebruikt om feesten op te vrolijken. Ook waren er in iedere harem buikdanseressen. Deze vrouwen dansten naakt, met alleen een heupgordel met houten kralen.
Buikdansen is een isolatiedans: het is een dans die bestaat uit het onafhankelijk bewegen van lichaamsdelen. Je hoofd beweegt los van je schouders, en je heupen afgezonderd van je bovenlijf. Bij ons in het Westen is de Egyptische stijl het bekendst. Het Arabische woord voor buikdans is ‘raqs sharki’ en is verdeeld in drie groepen: de sha’abi, de baladi en de klassieke dans. De basisheupbewegingen lijken op elkaar en improvisatie is altijd een belangrijk onderdeel. De buikdanseressen worden begeleid door muzikanten met fluiten, trommels en luiten, en dragen prachtige kostuums met flonkerende pailletten en parelkettingen.Inhoud van de workshop
Er wordt een korte uitleg gegeven over de oorsprong en het ontstaan van de Buikdans.
We beginnen met eenvoudige basispassen, ondersteund door het geluid van orientalmuziek.
Gaandeweg de workshop worden de passen en combinaties ingewikkelder tot we aan het eind van de workshop tot een choreografische dans komen.

Natuurlijk wordt de vrijgezel extra in het zonnetje gezet; hoe? Dat verklappen wij nog niet. Je denkt geen ritmegevoel te hebben? Des te leuker is het om deze workshop bij te wonen; echt iedereen kan het leren en ook iedereen kan plezier maken.Een danspartner is niet nodig.Diner bij een locatie waarmee
we samenwerkingsverbanden hebben


Wat regelt Djembé Events?
De reservering bij het restaurant voor het gebruik van de zaal voor de workshop(s)/show. De eventuele zaalhuur wordt ter plekke verrekend door de klant met de locatie.
De reservering van het diner, exclusief de inhoud

Wat moet je zelf regelen?
De inhoud van het diner moet je zelf afstemmen met het restaurant via e-mail of telefoon na 18.00 uur. Op verzoek geeft het restaurant je dan de prijslijst en de beschrijving van het buffet/menu. Mochten er speciale wensen zijn voor het diner (bijv. i.v.m. dieet of allergie), dan dien je dit zelf door te geven aan het restaurant.
De meeste restaurants hebben een seizoensdiner of buffet (afhankelijk van het restaurant).

Betaling en voorwaarden
Djembé Events brengt bij jou de gewenste workshop(s) in rekening d.m.v. toezending van een factuur, die vooraf betaald dient te worden (let op de uiterste betaaldatum onderaan de factuur).
De betaling van het diner en de drankjes tijdens het diner worden rechtstreeks door jou betaald aan het restaurant op de dag zelf.
Cocktails die zijn gemaakt tijdens de cocktailworkshop mogen niet worden meegenomen aan de dinertafel. Dit geldt voor alle restaurants.

Nog even alle voordelen op een rijtje:
We werken uitsluitend met professionele Buikdans docenten die ruime ervaring hebben in het entertainen van gasten met verschillende achtergronden
Buikdans workshop zonder diner eveneens mogelijk, exclusief zaalhuur
Workshop en diner op één locatie; gezelliger, makkelijk en eenvoudig met parkeren
Voor bijna elk budget kunnen we een leuk programma samenstellen

Algemene workshop informatie:
Standaardduur: 60 minuten, Mini-Buikdans workshop
Aanvangstijd: naar keuze. Afhankelijk van beschikbaarheid van docent en locatie.
Locatie: we komen naar jouw locatie toe of jij komt naar één van de locaties toe waarmee wij samenwerken.

Diverse mogelijkheden voor de Buikdans workshop:Mini- Buikdans workshop (60 minuten)
In 1 uur tijd brengen we je van niets - naar een aantal basis Buikdans passen - naar een kleine eenvoudige Buikdans choreografie.

Super- Buikdans workshop (90 minuten)
In 1,5 uur tijd brengen we je van niets - naar een aantal basis Buikdans passen - naar een wat uitgebreid Buikdans choreografie.

Luxe- Buikdans workshop (120 minuten)
In 2 uur tijd brengen we je van niets - naar een aantal basis Buikdans passen - naar een complexe Buikdans choreografie.Combinatie van diverse workshops
Het is altijd mogelijk om meerdere soorten workshops na elkaar te volgen (bijvoorbeeld eerst een workshop buikdans en daarna een workshop cocktailshaken).
Keuze uit: Afrikaanse dans, Argentijnse tango, bollywood dance, breakdance, orientaalse buikdans, Braziliaanse vechtdans capoeira, cha cha cha, country line dance, flamenco, limbo dance, merengue, paaldansen, reggeaton, salsa dansen, samba dance, streetdance, striptease dance, zouk dance

Locaties
We hebben vaste samenwerkingsverbanden met diverse locaties in Nederland en Beglië:

Nederland:
Amsterdam, Arnhem, Assen, Den Haag, Dordrecht, Eindhoven, Haarlem, Leiden, Maastricht, Rotterdam, Tilburg en Utrecht

België:
AntwerpenBrusselBornemBlankenbergeDiepenbeekGent
Geel
BruggeLeuvenMechelenNederzwalm-HermelgemNinoveAalstKortrijkHasseltLierLochristi
Loppem
, Lommel, MolOostendeRoeselare en Zandvliet.

Regelmatig komen er nieuwe locaties bij, dus informeer altijd even of er een locatie in de plaats van jouw keuze is.

Zit je plaats naar keuze er niet bij, dan zoeken we gezamenlijk naar een geschikte locatie.

Wil je de workshop houden op een door jezelf gekozen locatie of gewoon gezellig bij je thuis, dan is dat voor ons geen enkel probleem.

Prijsopbouw
Standaard worden de workshops gehouden met je eigen groep. Bij minder dan 10 deelnemers bestaat de kans dat we kleine groepen samenvoegen, afhankelijk van de beschikbaarheid in onze agenda. Heel gezellig en goedkoper omdat het startarief tot 10 personen wordt vervangen hierdoor.

Prijs
Djembé Events hanteert voor alle workshops dezelfde prijsopbouw:
-Groep tot 10 personen: starttarief
-Groep van 10-20 personen: starttarief plus prijs per persoon boven de 10 deelnemers
-Groep > 20 personen: aangepaste tarieven op aanvraag

Aanvragen van een offerte voor een buikdans workshop:
Een vrijblijvende offerte kan je aanvragen door het offerteformulier onderaan de pagina zo volledig mogelijk in te vullen.

Ook als een aantal onderwerpen nog niet bekend zijn, vermeld dat dan ook, zodat wij daar rekening mee kunnen houden.

Voor een efficiënte afhandeling vragen wij om de gewenste buikdans workshop, je naam, e-mailadres en telefoonnummer zorgvuldig in te vullen.

Middels de onderstaande link kan je ons een e-mail sturen of een offerte aanvragen. We streven er naar om binnen maximaal 5 werkdagen te reageren.

Klik hier voor een offerte

* Je offerteformulier wordt gestuurd naar info@djembe-gent.be


Standaard procedure
Na ontvangst van je ingevulde offerteformulier stellen wij de offerte op. Je ontvangt deze op het e-mailadres dat je hebt ingevuld. Als je akkoord gaat met de offerte stuur je een email terug met je bevestiging en eventuele aanpassingen. Er volgt dan een tussentijdse bevestiging, waarna wij de docent(en) voor de workshop(s) en de gewenste locatie gaan reserveren. Zodra wij van beiden een bevestiging hebben ontvangen volgt de definitieve bevestiging, samen met de digitale factuur.

Let op: wij beschouwen de reservering als definitief zodra het bedrag op onze rekening is bijgeschreven. Wij verzoeken je om op tijd te betalen (zie de uiterste betaaldatum onderaan op de factuur); na deze datum kunnen wij de reservering niet meer garanderen.

Last Minute
Een aanvraag van een workshop die binnen 2 dagen moet plaatsvinden heeft een aangepaste procedure. Neem hiervoor telefonisch contact met ons op (Nathalie Iyeli T.+32 (0)485/78 08 39 or +31 (0)612925882 tijdens werkdagen tussen 16.00 en 21.00 uur of per sms onder vermelding van:

De gewenste datum van de workshop
Welk type workshop
De gewenste aanvangstijd
Het aantal deelnemers
De stad waar de workshop moet plaatsvinden
Wel of niet een eigen locatie ter beschikking?

Het telefoonnummer of e-mailadres waar we je kunnen bereiken
Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Onze boekings- en annuleringsvoorwaarden
De bevestiging is bindend voor het minimale aantal deelnemers
Er wordt geen restitutie verleend bij annulering van het aantal deelnemers na verzending van de bevestiging en digitale factuur
Eventuele extra deelnemers kunnen uiterlijk 2 (werk)dagen van tevoren nog aangemeld worden via e-mail
Pas na tijdige ontvangst van de betaling is de reservering definitief
Betaling dient plaats te vinden voor de uiterste betaaldatum die je vindt onderaan onze factuur
Zolang je betaling niet is bijgeschreven op onze rekening, behouden wij ons het recht voor om indien noodzakelijk tijdstippen, programma of locatie te wijzigen
Voor annulering: klik op: annuleringsvoorwaarden.Unieke buikdans dansworkshop landelijk op locatie:
Djembé Events heeft unieke concepten. Je kan zelf kiezen waar je een buikdansworkshop wil organiseren. Desgewenst komen we naar de locatie van je wensen. Voor een buikdans workshop in Antwerpen, buikdans workshop in Brussel, buikdans workshop in Aalst, buikdans workshop in Gent, buikdans workshop in Sint-Niklaas, buikdans workshop in Hasselt, buikdans workshop in Brugge, buikdans workshop in Oostende, buikdans workshop in Leuven, buikdans workshop in Tongeren, buikdans workshop in Dendermonde, buikdans workshop in Turnhout, buikdans workshop in Kortrijk, buikdans workshop in Mechelen. We hebben ook veel onmisbare tips voor een spetterend buikdans workshop op locatie of buikdans workshop bij je thuis. Met deze tips wordt je activiteit in Antwerpen een groot feest!

Het Goede Doel
Je workshop ondersteunt kansarme kinderen in Congo-Kinshasa.
20% van de opbrengst van je workshop gaat rechtstreeks naar ons goede doel. Tijdens de workshop steun je zo op een sympathieke manier de kinderen in Congo.

Zie www.bayabi-foundation.com voor meer informatie over onze stichting.Wil je een extra dimensie geven aan je workshop door de kinderen van Congo een hoopvolle toekomst te bieden, dan kan je hun helpen door het aankopen van allerlei schoolmateriaal, zodat ze hun studie kunnen afronden en kunnen uitkijken naar een beter leven.
Mogelijke aankopen:

-Schoolbanken
-Schooldaken
-Schoolborden
-Sport op school
-Varkensfokkerij
-Schoolmateriaal projecten

stort dan jouw bijdrage onder vermelding van het project van jouw keuze op gironummer NL98INGB0009358562 [INGBNL2A] of bankrekening NL14RABO 0387 9045 49 [RABONL2U] ter attentie van STICHTING BAYABI FOUNDATION te Voorburg.


DGE_NL_BE_VGZ_BUIKDANS_GROEPSUITJE
buikdans groepsuitje in Amsterdambuikdans groepsuitje in Rotterdambuikdans groepsuitje in Den Haagbuikdans groepsuitje in Utrechtbuikdans groepsuitje in Eindhovenbuikdans groepsuitje in Tilburgbuikdans groepsuitje in Groningenbuikdans groepsuitje in Almerebuikdans groepsuitje in Bredabuikdans groepsuitje in Nijmegenbuikdans groepsuitje in Enschedebuikdans groepsuitje in Apeldoornbuikdans groepsuitje in Haarlembuikdans groepsuitje in Arnhembuikdans groepsuitje in Amersfoortbuikdans groepsuitje in Zaanstadbuikdans groepsuitje in Zaandambuikdans groepsuitje in Haarlemmermeerbuikdans groepsuitje in Hoofddorpbuikdans groepsuitje in ‘s-Hertogenboschbuikdans groepsuitje in Zoetermeerbuikdans groepsuitje in Zwollebuikdans groepsuitje in Maastrichtbuikdans groepsuitje in Leidenbuikdans groepsuitje in Dordrecht.

DGE_BE_NL_VGZ_BUIKDANS_GROEPSUITJE
buikdans groepsuitje in Brussel
buikdans groepsuitje in Antwerpen,buikdans groepsuitje in Gent, buikdans groepsuitje in Charleroi, buikdans groepsuitje in Luik, buikdans groepsuitje in Brugge, buikdans groepsuitje in Namen, buikdans groepsuitje in Leuven, buikdans groepsuitje in Bergen, buikdans groepsuitje in Mechelen, buikdans groepsuitje in Aalst,buikdans groepsuitje in La Louvière, buikdans groepsuitje in Kortrijk,buikdans groepsuitje in Hasselt, buikdans groepsuitje in Sint-Niklaas,buikdans groepsuitje in Oostende, buikdans groepsuitje in Doornik,buikdans groepsuitje in Genk, buikdans groepsuitje in Seraing, buikdans groepsuitje in Roeselare, buikdans groepsuitje in Moeskroen, buikdans groepsuitje in Verviers, buikdans groepsuitje in Dendermonde, buikdans groepsuitje in Beringen, buikdans groepsuitje in Turnhout.

DGE_NL_BE_VGZ_BUIKDANS_VRIJGEZELLENAVOND
buikdans vrijgezellenavond in Amsterdambuikdans vrijgezellenavond in Rotterdambuikdans vrijgezellenavond in Den Haagbuikdans vrijgezellenavond in Utrechtbuikdans vrijgezellenavond in Eindhovenbuikdans vrijgezellenavond in Tilburgbuikdans vrijgezellenavond in Groningenbuikdans vrijgezellenavond in Almerebuikdans vrijgezellenavond in Bredabuikdans vrijgezellenavond in Nijmegenbuikdans vrijgezellenavond in Enschedebuikdans vrijgezellenavond in Apeldoornbuikdans vrijgezellenavond in Haarlembuikdans vrijgezellenavond in Arnhembuikdans vrijgezellenavond in Amersfoortbuikdans vrijgezellenavond in Zaanstadbuikdans vrijgezellenavond in Zaandambuikdans vrijgezellenavond in Haarlemmermeerbuikdans vrijgezellenavond in Hoofddorpbuikdans vrijgezellenavond in ‘s-Hertogenboschbuikdans vrijgezellenavond in Zoetermeerbuikdans vrijgezellenavond in Zwollebuikdans vrijgezellenavond in Maastrichtbuikdans vrijgezellenavond in Leidenbuikdans vrijgezellenavond in Dordrecht.

DGE_BE_NL_VGZ_BUIKDANS_VRIJGEZELLENAVOND
buikdans vrijgezellenavond in Brussel
buikdans vrijgezellenavond in Antwerpen, buikdans vrijgezellenavond in Gent, buikdans vrijgezellenavond in Charleroi, buikdans vrijgezellenavond in Luik,buikdans vrijgezellenavond in Brugge, buikdans vrijgezellenavond in Namen, buikdans vrijgezellenavond in Leuven, buikdans vrijgezellenavond in Bergen, buikdans vrijgezellenavond in Mechelen,buikdans vrijgezellenavond in Aalst, buikdans vrijgezellenavond in La Louvière, buikdans vrijgezellenavond in Kortrijk, buikdans vrijgezellenavond in Hasselt, buikdans vrijgezellenavond in Sint-Niklaas, buikdans vrijgezellenavond in Oostende, buikdans vrijgezellenavond in Doornik, buikdans vrijgezellenavond in Genk,buikdans vrijgezellenavond in Seraing, buikdans vrijgezellenavond in Roeselare, buikdans vrijgezellenavond in Moeskroen, buikdans vrijgezellenavond in Verviers, buikdans vrijgezellenavond in Dendermonde, buikdans vrijgezellenavond in Beringen, buikdans vrijgezellenavond in Turnhout.

DGE_NL_BE_VGZ_BUIKDANS_VRIJGEZELLENDAG
buikdans vrijgezellendag in Amsterdambuikdans vrijgezellendag in Rotterdambuikdans vrijgezellendag in Den Haagbuikdans vrijgezellendag in Utrechtbuikdans vrijgezellendag in Eindhovenbuikdans vrijgezellendag in Tilburgbuikdans vrijgezellendag in Groningenbuikdans vrijgezellendag in Almerebuikdans vrijgezellendag in Bredabuikdans vrijgezellendag in Nijmegenbuikdans vrijgezellendag in Enschedebuikdans vrijgezellendag in Apeldoornbuikdans vrijgezellendag in Haarlembuikdans vrijgezellendag in Arnhembuikdans vrijgezellendag in Amersfoortbuikdans vrijgezellendag in Zaanstadbuikdans vrijgezellendag in Zaandambuikdans vrijgezellendag in Haarlemmermeerbuikdans vrijgezellendag in Hoofddorpbuikdans vrijgezellendag in ‘s-Hertogenboschbuikdans vrijgezellendag in Zoetermeerbuikdans vrijgezellendag in Zwollebuikdans vrijgezellendag in Maastrichtbuikdans vrijgezellendag in Leidenbuikdans vrijgezellendag in Dordrecht.

DGE_BE_NL_VGZ_BUIKDANS_VRIJGEZELLENDAG
buikdans vrijgezellendag in Brussel
buikdans vrijgezellendag in Antwerpen, buikdans vrijgezellendag in Gent, buikdans vrijgezellendag in Charleroi, buikdans vrijgezellendag in Luik, buikdans vrijgezellendag in Brugge, buikdans vrijgezellendag in Namen, buikdans vrijgezellendag in Leuven, buikdans vrijgezellendag in Bergen, buikdans vrijgezellendag in Mechelen, buikdans vrijgezellendag in Aalst, buikdans vrijgezellendag in La Louvière, buikdans vrijgezellendag in Kortrijk, buikdans vrijgezellendag in Hasselt, buikdans vrijgezellendag in Sint-Niklaas,buikdans vrijgezellendag in Oostende, buikdans vrijgezellendag in Doornik, buikdans vrijgezellendag in Genk, buikdans vrijgezellendag in Seraing, buikdans vrijgezellendag in Roeselare, buikdans vrijgezellendag in Moeskroen, buikdans vrijgezellendag in Verviers, buikdans vrijgezellendag in Dendermonde, buikdans vrijgezellendag in Beringen,buikdans vrijgezellendag in Turnhout.

DGE_NL_BE_VGZ_BUIKDANS_VRIJGEZELLENFEEST
buikdans vrijgezellenfeest in Amsterdambuikdans vrijgezellenfeest in Rotterdambuikdans vrijgezellenfeest in Den Haagbuikdans vrijgezellenfeest in Utrechtbuikdans vrijgezellenfeest in Eindhovenbuikdans vrijgezellenfeest in Tilburgbuikdans vrijgezellenfeest in Groningenbuikdans vrijgezellenfeest in Almerebuikdans vrijgezellenfeest in Bredabuikdans vrijgezellenfeest in Nijmegenbuikdans vrijgezellenfeest in Enschedebuikdans vrijgezellenfeest in Apeldoornbuikdans vrijgezellenfeest in Haarlembuikdans vrijgezellenfeest in Arnhembuikdans vrijgezellenfeest in Amersfoortbuikdans vrijgezellenfeest in Zaanstadbuikdans vrijgezellenfeest in Zaandambuikdans vrijgezellenfeest in Haarlemmermeerbuikdans vrijgezellenfeest in Hoofddorpbuikdans vrijgezellenfeest in ‘s-Hertogenboschbuikdans vrijgezellenfeest in Zoetermeerbuikdans vrijgezellenfeest in Zwollebuikdans vrijgezellenfeest in Maastrichtbuikdans vrijgezellenfeest in Leidenbuikdans vrijgezellenfeest in Dordrecht.

DGE_BE_NL_VGZ_BUIKDANS_VRIJGEZELLENFEEST
buikdans vrijgezellenfeest in Brussel
buikdans vrijgezellenfeest in Antwerpen, buikdans vrijgezellenfeest in Gent, buikdans vrijgezellenfeest in Charleroi, buikdans vrijgezellenfeest in Luik,buikdans vrijgezellenfeest in Brugge, buikdans vrijgezellenfeest in Namen, buikdans vrijgezellenfeest in Leuven, buikdans vrijgezellenfeest in Bergen, buikdans vrijgezellenfeest in Mechelen, buikdans vrijgezellenfeest in Aalst, buikdans vrijgezellenfeest in La Louvière,buikdans vrijgezellenfeest in Kortrijk, buikdans vrijgezellenfeest in Hasselt, buikdans vrijgezellenfeest in Sint-Niklaas, buikdans vrijgezellenfeest in Oostende, buikdans vrijgezellenfeest in Doornik,buikdans vrijgezellenfeest in Genk, buikdans vrijgezellenfeest in Seraing,buikdans vrijgezellenfeest in Roeselare, buikdans vrijgezellenfeest in Moeskroen, buikdans vrijgezellenfeest in Verviers, buikdans vrijgezellenfeest in Dendermonde, buikdans vrijgezellenfeest in Beringen, buikdans vrijgezellenfeest in Turnhout.

DGE_NL_BE_VGZ_BUIKDANS_VRIJGEZELLENUITJE
buikdans vrijgezellenuitje in Amsterdambuikdans vrijgezellenuitje in Rotterdambuikdans vrijgezellenuitje in Den Haagbuikdans vrijgezellenuitje in Utrechtbuikdans vrijgezellenuitje in Eindhovenbuikdans vrijgezellenuitje in Tilburgbuikdans vrijgezellenuitje in Groningenbuikdans vrijgezellenuitje in Almerebuikdans vrijgezellenuitje in Bredabuikdans vrijgezellenuitje in Nijmegenbuikdans vrijgezellenuitje in Enschedebuikdans vrijgezellenuitje in Apeldoornbuikdans vrijgezellenuitje in Haarlembuikdans vrijgezellenuitje in Arnhembuikdans vrijgezellenuitje in Amersfoortbuikdans vrijgezellenuitje in Zaanstadbuikdans vrijgezellenuitje in Zaandambuikdans vrijgezellenuitje in Haarlemmermeerbuikdans vrijgezellenuitje in Hoofddorpbuikdans vrijgezellenuitje in ‘s-Hertogenboschbuikdans vrijgezellenuitje in Zoetermeerbuikdans vrijgezellenuitje in Zwollebuikdans vrijgezellenuitje in Maastrichtbuikdans vrijgezellenuitje in Leidenbuikdans vrijgezellenuitje in Dordrecht.

DGE_BE_NL_VGZ_BUIKDANS_VRIJGEZELLENUITJE
buikdans vrijgezellenuitje in Brussel
buikdans vrijgezellenuitje in Antwerpen, buikdans vrijgezellenuitje in Gent, buikdans vrijgezellenuitje in Charleroi, buikdans vrijgezellenuitje in Luik, buikdans vrijgezellenuitje in Brugge, buikdans vrijgezellenuitje in Namen, buikdans vrijgezellenuitje in Leuven, buikdans vrijgezellenuitje in Bergen,buikdans vrijgezellenuitje in Mechelen, buikdans vrijgezellenuitje in Aalst, buikdans vrijgezellenuitje in La Louvière, buikdans vrijgezellenuitje in Kortrijk, buikdans vrijgezellenuitje in Hasselt,buikdans vrijgezellenuitje in Sint-Niklaas, buikdans vrijgezellenuitje in Oostende, buikdans vrijgezellenuitje in Doornik, buikdans vrijgezellenuitje in Genk, buikdans vrijgezellenuitje in Seraing, buikdans vrijgezellenuitje in Roeselare, buikdans vrijgezellenuitje in Moeskroen,buikdans vrijgezellenuitje in Verviers, buikdans vrijgezellenuitje in Dendermonde, buikdans vrijgezellenuitje in Beringen, buikdans vrijgezellenuitje in Turnhout.

ACE_BE_NL_VGZ_BUIKDANS
buikdans workshop in Antwerpenbuikdans workshop in Brusselbuikdans workshop in Aalstbuikdans workshop in Gentbuikdans workshop in Sint-Niklaasbuikdans workshop in Hasseltbuikdans workshop in Bruggebuikdans workshop in Oostendebuikdans workshop in Leuvenbuikdans workshop in Tongerenbuikdans workshop in Dendermondebuikdans workshop in Turnhoutbuikdans workshop in Kortrijkbuikdans workshop in Mechelen.

LCBA_BE_NL_VGZ_BUIKDANS
buikdans workshop in Antwerpenbuikdans workshop in Brusselbuikdans workshop in Aalstbuikdans workshop in Gentbuikdans workshop in Sint-Niklaasbuikdans workshop in Hasseltbuikdans workshop in Bruggebuikdans workshop in Oostendebuikdans workshop in Leuvenbuikdans workshop in Tongerenbuikdans workshop in Dendermondebuikdans workshop in Turnhoutbuikdans workshop in Kortrijkbuikdans workshop in Mechelen.

LCBA_NL_BE_VGZ_BUIKDANS
buikdans workshop in Antwerpenbuikdans workshop in Brusselbuikdans workshop in Aalstbuikdans workshop in Gentbuikdans workshop in Sint-Niklaasbuikdans workshop in Hasseltbuikdans workshop in Bruggebuikdans workshop in Oostendebuikdans workshop in Leuvenbuikdans workshop in Tongerenbuikdans workshop in Dendermondebuikdans workshop in Turnhoutbuikdans workshop in Kortrijkbuikdans workshop in Mechelen.

CSH_BE_NL_VGZ_BUIKDANS
buikdans workshop in Antwerpenbuikdans workshop in Brusselbuikdans workshop in Aalstbuikdans workshop in Gentbuikdans workshop in Sint-Niklaasbuikdans workshop in Hasseltbuikdans workshop in Bruggebuikdans workshop in Oostendebuikdans workshop in Leuvenbuikdans workshop in Tongerenbuikdans workshop in Dendermondebuikdans workshop in Turnhoutbuikdans workshop in Kortrijkbuikdans workshop in Mechelen.

DSD_BE_NL_VGZ_BUIKDANS
buikdans workshop in Antwerpenbuikdans workshop in Brusselbuikdans workshop in Aalstbuikdans workshop in Gentbuikdans workshop in Sint-Niklaasbuikdans workshop in Hasseltbuikdans workshop in Bruggebuikdans workshop in Oostendebuikdans workshop in Leuvenbuikdans workshop in Tongerenbuikdans workshop in Dendermondebuikdans workshop in Turnhoutbuikdans workshop in Kortrijkbuikdans workshop in Mechelen.

DSC_BE_NL_VGZ_BUIKDANS
buikdans workshop in Antwerpenbuikdans workshop in Brusselbuikdans workshop in Aalstbuikdans workshop in Gentbuikdans workshop in Sint-Niklaasbuikdans workshop in Hasseltbuikdans workshop in Bruggebuikdans workshop in Oostendebuikdans workshop in Leuvenbuikdans workshop in Tongerenbuikdans workshop in Dendermondebuikdans workshop in Turnhoutbuikdans workshop in Kortrijkbuikdans workshop in Mechelen.

DGE_BE_NL_VGZ_BUIKDANS
buikdans workshop in Antwerpenbuikdans workshop in Brusselbuikdans workshop in Aalstbuikdans workshop in Gentdjembe workshop in Sint-Niklaasbuikdans workshop in Hasseltbuikdans workshop in Bruggedjembe workshop in Oostendedjembe workshop in Leuvenbuikdans workshop in Tongerendjembe workshop in Dendermondebuikdans workshop in Turnhoutbuikdans workshop in Kortrijkbuikdans workshop in Mechelen.

DRE_NL_BE_VGZ_BUIKDANS
buikdans workshop in Amsterdambuikdans workshop in Rotterdambuikdans workshop in Den Haagbuikdans workshop in Utrechtbuikdans workshop in Eindhovenbuikdans workshop in Tilburgbuikdans workshop in Groningenbuikdans workshop in Almerebuikdans workshop in Bredabuikdans workshop in Nijmegenbuikdans workshop in Enschedebuikdans workshop in Apeldoornbuikdans workshop in Haarlembuikdans workshop in Arnhembuikdans workshop in Amersfoort.

DAE_BE_NL_VGZ_BUIKDANS
buikdans workshop in Amsterdambuikdans workshop in Rotterdambuikdans workshop in Den Haagbuikdans workshop in Utrechtbuikdans workshop in Eindhovenbuikdans workshop in Tilburgbuikdans workshop in Groningenbuikdans workshop in Almerebuikdans workshop in Bredabuikdans workshop in Nijmegenbuikdans workshop in Enschedebuikdans workshop in Apeldoornbuikdans workshop in Haarlembuikdans workshop in Arnhembuikdans workshop in Amersfoort.

IEG_BE_NL_VGZ_BUIKDANS
buikdans workshop in Antwerpenbuikdans workshop in Brusselbuikdans workshop in Aalstbuikdans workshop in Gentbuikdans workshop in Sint-Niklaasbuikdans workshop in Hasseltbuikdans workshop in Bruggebuikdans workshop in Oostendebuikdans workshop in Leuvenbuikdans workshop in Tongerenbuikdans workshop in Dendermondebuikdans workshop in Turnhoutbuikdans workshop in Kortrijkbuikdans workshop in Mechelen.

IEG_NL_BE_VGZ_BUIKDANS
buikdans workshop in Amsterdambuikdans workshop in Rotterdambuikdans workshop in Den Haagbuikdans workshop in Utrechtbuikdans workshop in Eindhovenbuikdans workshop in Tilburgbuikdans workshop in Groningenbuikdans workshop in Almerebuikdans workshop in Bredabuikdans workshop in Nijmegenbuikdans workshop in Enschedebuikdans workshop in Apeldoornbuikdans workshop in Haarlembuikdans workshop in Arnhembuikdans workshop in Amersfoort.

DGE_NL_BE_VGZ_BUIKDANS
buikdans workshop in Amsterdambuikdans workshop in Rotterdambuikdans workshop in Den Haagbuikdans workshop in Utrechtbuikdans workshop in Eindhovenbuikdans workshop in Tilburgbuikdans workshop in Groningenbuikdans workshop in Almerebuikdans workshop in Bredabuikdans workshop in Nijmegenbuikdans workshop in Enschedebuikdans workshop in Apeldoornbuikdans workshop in Haarlembuikdans workshop in Arnhembuikdans workshop in Amersfoort.

OE_BE_NL_VGZ_BUIKDANS
buikdans workshop in Amsterdambuikdans workshop in Rotterdambuikdans workshop in Den Haagbuikdans workshop in Utrechtbuikdans workshop in Eindhovenbuikdans workshop in Tilburgbuikdans workshop in Groningenbuikdans workshop in Almerebuikdans workshop in Bredabuikdans workshop in Nijmegenbuikdans workshop in Enschedebuikdans workshop in Apeldoornbuikdans workshop in Haarlembuikdans workshop in Arnhembuikdans workshop in Amersfoort.

SDE_NL_BE_VGZ_BUIKDANS
buikdans workshop in Amsterdambuikdans workshop in Rotterdambuikdans workshop in Den Haagbuikdans workshop in Utrechtbuikdans workshop in Eindhovenbuikdans workshop in Tilburgbuikdans workshop in Groningenbuikdans workshop in Almerebuikdans workshop in Bredabuikdans workshop in Nijmegenbuikdans workshop in Enschedebuikdans workshop in Apeldoornbuikdans workshop in Haarlembuikdans workshop in Arnhembuikdans workshop in Amersfoort.

SUE_NL_BE_VGZ_BUIKDANS
buikdans workshop in Amsterdambuikdans workshop in Rotterdambuikdans workshop in Den Haagbuikdans workshop in Utrechtbuikdans workshop in Eindhovenbuikdans workshop in Tilburgbuikdans workshop in Groningenbuikdans workshop in Almerebuikdans workshop in Bredabuikdans workshop in Nijmegenbuikdans workshop in Enschedebuikdans workshop in Apeldoornbuikdans workshop in Haarlembuikdans workshop in Arnhembuikdans workshop in Amersfoort.DGE_BE_NL_VGZ_BUIKDANS
buikdans workshop in Amsterdambuikdans workshop in Rotterdambuikdans workshop in Den Haagbuikdans workshop in Utrechtbuikdans workshop in Eindhovenbuikdans workshop in Tilburgbuikdans workshop in Groningenbuikdans workshop in Almerebuikdans workshop in Bredabuikdans workshop in Nijmegenbuikdans workshop in Enschedebuikdans workshop in Apeldoornbuikdans workshop in Haarlembuikdans workshop in Arnhembuikdans workshop in Amersfoortbuikdans workshop in Zaanstadbuikdans workshop in Zaandambuikdans workshop in Haarlemmermeerbuikdans workshop in Hoofddorpbuikdans workshop in 's-Hertogenboschbuikdans workshop in Zoetermeerbuikdans workshop in Zwollebuikdans workshop in Maastrichtbuikdans workshop in Leidenbuikdans workshop in Dordrechtbuikdans workshop in Edebuikdans workshop in Emmenbuikdans workshop in Westlandbuikdans workshop in Naaldwijkbuikdans workshop in Venlobuikdans workshop in Delftbuikdans workshop in Deventerbuikdans workshop in Leeuwardenbuikdans workshop in Alkmaarbuikdans workshop in Sittard-Geleenbuikdans workshop in Helmondbuikdans workshop in Heerlenbuikdans workshop in Hilversumbuikdans workshop in Ossbuikdans workshop in Amstelveenbuikdans workshop in Súdwest-Fryslânbuikdans workshop in Sneekbuikdans workshop in Hengelobuikdans workshop in Purmerendbuikdans workshop in Roosendaalbuikdans workshop in Schiedambuikdans workshop in Lelystadbuikdans workshop in Alphen aan den Rijnbuikdans workshop in Almelobuikdans workshop in Leidschendambuikdans workshop in Voorburgbuikdans workshop in Spijkenissebuikdans workshop in Hoornbuikdans workshop in Goudabuikdans workshop in Vlaardingenbuikdans workshop in Alblasserdambuikdans workshop in Albrandswaardbuikdans workshop in Alphen aan den Rijnbuikdans workshop in Barendrechtbuikdans workshop in Bergambachtbuikdans workshop in Bernissebuikdans workshop in Binnenmaasbuikdans workshop in Bodegraven-Reeuwijkbuikdans workshop in Boskoopbuikdans workshop in Briellebuikdans workshop in Capelle aan den Ijsselbuikdans workshop in Cromstrijenbuikdans workshop in Delftbuikdans workshop in Dirkslandbuikdans workshop in Dordrecht

buikdans workshop in Giessenlanden
buikdans workshop in Goedereedebuikdans workshop in Gorinchembuikdans workshop in Goudabuikdans workshop in Graafstroombuikdans workshop in Den Haagbuikdans workshop in Hardinxveld-Giessendambuikdans workshop in Hellevoetsluisbuikdans workshop in Hendrik-Ido-Ambachtbuikdans workshop in Hillegombuikdans workshop in Kaag en Braassembuikdans workshop in Katwijkbuikdans workshop in Korendijkbuikdans workshop in Krimpen aan den Ijsselbuikdans workshop in Lansingerlandbuikdans workshop in Leerdambuikdans workshop in Leidenbuikdans workshop in Leiderdorpbuikdans workshop in Leidschendam-Voorburgbuikdans workshop in Liesveldbuikdans workshop in Lissebuikdans workshop in Maassluisbuikdans workshop in Middelharnisbuikdans workshop in Midden-Delflandbuikdans workshop in Nederlekbuikdans workshop in Nieuw-Lekkerlandbuikdans workshop in Nieuwkoopbuikdans workshop in Noordwijkbuikdans workshop in Noordwijkerhoutbuikdans workshop in Oegstgeestbuikdans workshop in Oostflakkeebuikdans workshop in Oud-Beijerlandbuikdans workshop in Ouderkerkbuikdans workshop in Papendrechtbuikdans workshop in Pijnacker-Nootdorpbuikdans workshop in Ridderkerkbuikdans workshop in Rijnwoudebuikdans workshop in Rijswijkbuikdans workshop in Rotterdambuikdans workshop in Schiedambuikdans workshop in Schoonhovenbuikdans workshop in Sliedrechtbuikdans workshop in Spijkenissebuikdans workshop in Strijenbuikdans workshop in Teylingenbuikdans workshop in Vlaardingenbuikdans workshop in Vlistbuikdans workshop in Voorschotenbuikdans workshop in Waddinxveenbuikdans workshop in Wassenaarbuikdans workshop in Westlandbuikdans workshop in Westvoornebuikdans workshop in Zederikbuikdans workshop in Zoetermeerbuikdans workshop in Zoeterwoudebuikdans workshop in Zuidplasbuikdans workshop in Zwijndrechtbuikdans workshop in Aalsmeerbuikdans workshop in Alkmaarbuikdans workshop in Amstelveenbuikdans workshop in Amsterdambuikdans workshop in Anna Paulownabuikdans workshop in Beemster

buikdans workshop in Bergenbuikdans workshop in Beverwijkbuikdans workshop in Blaricumbuikdans workshop in Bloemendaalbuikdans workshop in Bussumbuikdans workshop in Castricumbuikdans workshop in Den Helder,buikdans workshop in Diemen,buikdans workshop in Drechterland,buikdans workshop in Edam-Volendam,buikdans workshop in Enkhuizen,buikdans workshop in Graft-De Rijp,buikdans workshop in Haarlem,buikdans workshop in Haarlemmerliede en Spaarnwoude,buikdans workshop in Haarlemmermeer,buikdans workshop in Harenkarspel,buikdans workshop in Heemskerk,buikdans workshop in Heemstede,buikdans workshop in Heerhugowaard,buikdans workshop in Heiloo,buikdans workshop in Hilversum,buikdans workshop in Hoorn,buikdans workshop in Huizenbuikdans workshop in Koggenlandbuikdans workshop in Landsmeer,buikdans workshop in Langedijkbuikdans workshop in Larenbuikdans workshop in Medemblikbuikdans workshop in Muidenbuikdans workshop in Naardenbuikdans workshop in Niedorpbuikdans workshop in Oostzaanbuikdans workshop in Opmeerbuikdans workshop in Ouder-Amstelbuikdans workshop in Purmerendbuikdans workshop in Schagenbuikdans workshop in Schermerbuikdans workshop in Stede Broecbuikdans workshop in Texelbuikdans workshop in Uitgeestbuikdans workshop in Uithoornbuikdans workshop in Velsenbuikdans workshop in Waterlandbuikdans workshop in Weespbuikdans workshop in Wieringenbuikdans workshop in Wieringermeerbuikdans workshop in Wijdemerenbuikdans workshop in Wormerlandbuikdans workshop in Zaanstadbuikdans workshop in Zandvoortbuikdans workshop in Zeevangbuikdans workshop in Zijpe,buikdans workshop in 's-Hertogenbosch,buikdans workshop in Aalburg,buikdans workshop in Alphen-Chaam,buikdans workshop in Asten,buikdans workshop in Baarle-Nassau,buikdans workshop in Bergeijk,buikdans workshop in Bergen op Zoom,buikdans workshop in Bernheze,buikdans workshop in Best,buikdans workshop in Bladel,buikdans workshop in Boekel,buikdans workshop in Boxmeer,buikdans workshop in Boxtel,buikdans workshop in Breda,buikdans workshop in Cranendonck,buikdans workshop in Cuijk,

buikdans workshop in Deurne
,buikdans workshop in Dongen,buikdans workshop in Drimmelen,buikdans workshop in Eersel,buikdans workshop in Eindhoven,buikdans workshop in Etten-Leur,buikdans workshop in Geertruidenberg,buikdans workshop in Geldrop-Mierlo,buikdans workshop in Gemert-Bakel,buikdans workshop in Gilze en Rijen,buikdans workshop in Goirle,buikdans workshop in Grave,buikdans workshop in Haaren,buikdans workshop in Halderberge,buikdans workshop in Heeze-Leende,buikdans workshop in Helmond,buikdans workshop in Heusden,buikdans workshop in Hilvarenbeek,buikdans workshop in Laarbeek,buikdans workshop in Landerd,buikdans workshop in Loon op Zand,buikdans workshop in Maasdonk,buikdans workshop in Mill en Sint Hubert,buikdans workshop in Moerdijk,buikdans workshop in Nuenen, Gerwen en Nederwetten,buikdans workshop in Oirschot,buikdans workshop in Oisterwijk,buikdans workshop in Oosterhout,buikdans workshop in Oss,buikdans workshop in Reusel-De Mierden,buikdans workshop in Roosendaal,buikdans workshop in Rucphen,buikdans workshop in Schijndel,buikdans workshop in Sint Anthonis,buikdans workshop in Sint-Michielsgestelbuikdans workshop in Sint-Oedenrodebuikdans workshop in Somerenbuikdans workshop in Son en Breugelbuikdans workshop in Steenbergenbuikdans workshop in Tilburgbuikdans workshop in Udenbuikdans workshop in Valkenswaardbuikdans workshop in Veghelbuikdans workshop in Veldhovenbuikdans workshop in Vughtbuikdans workshop in Waalrebuikdans workshop in Waalwijkbuikdans workshop in Werkendambuikdans workshop in Woensdrechtbuikdans workshop in Woudrichembuikdans workshop in Zundertbuikdans workshop in Almelobuikdans workshop in Bornebuikdans workshop in Dalfsen,buikdans workshop in Dinkellandbuikdans workshop in Deventerbuikdans workshop in Enschedebuikdans workshop in Haaksbergenbuikdans workshop in Hardenberg, buikdans workshop in Hellendoornbuikdans workshop in Hengelobuikdans workshop in Hof van Twentebuikdans workshop in Kampenbuikdans workshop in Losserbuikdans workshop in Oldenzaalbuikdans workshop in Olst-Wijhebuikdans workshop in Ommenbuikdans workshop in Raalte

buikdans workshop in Rijssen-Holtenbuikdans workshop in Staphorstbuikdans workshop in Steenwijkerlandbuikdans workshop in Tubbergenbuikdans workshop in Twenterandbuikdans workshop in Wierdenbuikdans workshop in Zwartewaterlandbuikdans workshop in Zwollebuikdans workshop in Almere,buikdans workshop in Dronten,buikdans workshop in Lelystad,buikdans workshop in Noordoostpolder,buikdans workshop in Urk,buikdans workshop in Zeewolde,buikdans workshop in Axel,buikdans workshop in Borsele,buikdans workshop in Goes,buikdans workshop in Hulst,buikdans workshop in Kapelle,buikdans workshop in Middelburg,buikdans workshop in Noord-Beveland,buikdans workshop in Oost-Souburg,buikdans workshop in Reimerswaal,buikdans workshop in Schouwen-Duiveland,buikdans workshop in Sluis,buikdans workshop in Terneuzen,buikdans workshop in Tholen,buikdans workshop in Veere,buikdans workshop in Vlissingen,buikdans workshop in Zierikzee,buikdans workshop in Beek,buikdans workshop in Beesel,buikdans workshop in Bergen,buikdans workshop in Brunssum,buikdans workshop in Echt-Susteren,buikdans workshop in Eijsden-Margratenbuikdans workshop in Gennep,buikdans workshop in Gulpen-Wittem,buikdans workshop in Heerlen,buikdans workshop in Horst aan de Maas,buikdans workshop in Kerkrade,buikdans workshop in Landgraaf,buikdans workshop in Leudal,buikdans workshop in Maasgouw,buikdans workshop in Maastricht,buikdans workshop in Meerssen,buikdans workshop in Mook en Middelaar,buikdans workshop in Nederweert,buikdans workshop in Nuth,buikdans workshop in Onderbanken,buikdans workshop in Peel en Maas,buikdans workshop in Roerdalen,buikdans workshop in Roermond,buikdans workshop in Schinnen,buikdans workshop in Simpelveld,buikdans workshop in Sittard-Geleen,buikdans workshop in Stein,buikdans workshop in Vaals,buikdans workshop in Valkenburg aan de Geul,buikdans workshop in Venlo,buikdans workshop in Venray,buikdans workshop in Voerendaal,buikdans workshop in Weert,buikdans workshop in Abcoude,buikdans workshop in Amersfoort,buikdans workshop in Bunnik,buikdans workshop in Bunschoten,buikdans workshop in De Bilt,buikdans workshop in De Ronde Venen,buikdans workshop in Eemnes,buikdans workshop in Renswoude,

buikdans workshop in Rhenen
,buikdans workshop in Soest,buikdans workshop in Stichtse Vecht,buikdans workshop in Utrecht,buikdans workshop in Utrechtse Heuvelrug,buikdans workshop in Houten,buikdans workshop in Ijsselstein,buikdans workshop in Leusden,buikdans workshop in Lopik,buikdans workshop in Montfoort,buikdans workshop in Nieuwegein,buikdans workshop in Oudewater,buikdans workshop in Veenendaal,buikdans workshop in Vianen,buikdans workshop in Wijk bij Duurstede,buikdans workshop in Woerden,buikdans workshop in Woudenberg,buikdans workshop in Zeist,buikdans workshop in Achterberg,buikdans workshop in Achterwetering,buikdans workshop in Achthoven,buikdans workshop in Amerongen,buikdans workshop in Austerlitz,buikdans workshop in Baambrugge,buikdans workshop in Baarn,buikdans workshop in Benschop,buikdans workshop in Spakenburg,buikdans workshop in De Birkt,buikdans workshop in Bilthoven,buikdans workshop in Blokland,buikdans workshop in Bosch en Duin,buikdans workshop in Breudijk,buikdans workshop in Breukelen,buikdans workshop in Buurtsdijk,buikdans workshop in Cabauw,buikdans workshop in Cattenbroek,buikdans workshop in Cothen,buikdans workshop in Den Dolder,buikdans workshop in Diemerbroek,buikdans workshop in Doorn,buikdans workshop in Driebergen,buikdans workshop in Rijsenburg,buikdans workshop in Achtkarspelen,buikdans workshop in Ameland,buikdans workshop in Het Bildt,buikdans workshop in Boornsterhem,buikdans workshop in Dantumadeel,buikdans workshop in Dongeradeel,buikdans workshop in Ferwerderadeel,buikdans workshop in Franekeradeel,buikdans workshop in Gaasterland-Sloten,buikdans workshop in Harlingen,buikdans workshop in Heerenveen,buikdans workshop in Kollumerland en Nieuwkruisland,buikdans workshop in Leeuwarden,buikdans workshop in Leeuwarderadeel,buikdans workshop in Lemsterland,buikdans workshop in Littenseradeel,buikdans workshop in Menaldumadeel,buikdans workshop in Ooststellingwerf,buikdans workshop in Opsterland,buikdans workshop in Schiermonnikoog,buikdans workshop in Skarsterlân,buikdans workshop in Smallingerland,buikdans workshop in Súdwest-Fryslânbuikdans workshop in Terschelling,buikdans workshop in Tietjerksteradeel,buikdans workshop in Vlieland,buikdans workshop in Weststellingwerf,buikdans workshop in Aalten,buikdans workshop in Apeldoorn,

buikdans workshop in Arnhem,buikdans workshop in Barneveld,buikdans workshop in Berkelland,buikdans workshop in Beuningen,buikdans workshop in Bronckhorst,buikdans workshop in Brummen,buikdans workshop in Buren,buikdans workshop in Culemborg,buikdans workshop in Doesburg,buikdans workshop in Doetinchem,buikdans workshop in Druten,buikdans workshop in Duiven,buikdans workshop in Ede,buikdans workshop in Elburg,buikdans workshop in Ermelo,buikdans workshop in Geldermalsen,buikdans workshop in Groesbeek,buikdans workshop in Harderwijk,buikdans workshop in Hattem,buikdans workshop in Heerde,buikdans workshop in Heumen,buikdans workshop in Lingewaal,buikdans workshop in Lingewaard,buikdans workshop in Lochem,buikdans workshop in Maasdriel,buikdans workshop in Millingen aan de Rijn,buikdans workshop in Montferland,buikdans workshop in Neder-Betuwe,buikdans workshop in Neerijnen,buikdans workshop in Nijkerk,buikdans workshop in Nijmegen,buikdans workshop in Nunspeet,buikdans workshop in Oldebroek,buikdans workshop in Oost Gelre,buikdans workshop in Oude Ijsselstreek,buikdans workshop in Overbetuwe,buikdans workshop in Putten,buikdans workshop in Renkum,buikdans workshop in Rheden,buikdans workshop in Rijnwaarden,buikdans workshop in Rozendaal,buikdans workshop in Scherpenzeel,buikdans workshop in Tiel,buikdans workshop in Ubbergen,buikdans workshop in Voorst,buikdans workshop in Wageningen,buikdans workshop in West Maas en Waal,buikdans workshop in Westervoort,buikdans workshop in Wijchen,buikdans workshop in Winterswijk,buikdans workshop in Zaltbommel,buikdans workshop in Zevenaar,buikdans workshop in Zutphen,buikdans workshop in Aa en Hunze,buikdans workshop in Assen,buikdans workshop in Borger-Odoorn,buikdans workshop in Coevorden,buikdans workshop in Emmen,buikdans workshop in Hoogeveen,buikdans workshop in Meppel,buikdans workshop in Midden-Drenthe,buikdans workshop in Noordenveld,buikdans workshop in Tynaarlo,buikdans workshop in Westerveld,buikdans workshop in De Wolden.

DGE_BE_NL_VGZ_BUIKDANS
buikdans workshop in Brusselbuikdans workshop in Antwerpen,buikdans workshop in Gent,buikdans workshop in Charleroi,buikdans workshop in Luik,buikdans workshop in Brugge,buikdans workshop in Namen,buikdans workshop in Leuven,buikdans workshop in Bergen,buikdans workshop in Mechelen,buikdans workshop in Aalst,buikdans workshop in La Louvière,buikdans workshop in Kortrijk,buikdans workshop in Hasselt,buikdans workshop in Sint-Niklaas,buikdans workshop in Oostende,buikdans workshop in Doornik,buikdans workshop in Genk,buikdans workshop in Seraing,buikdans workshop in Roeselare,buikdans workshop in Moeskroen,buikdans workshop in Verviers,buikdans workshop in Dendermonde,buikdans workshop in Beringen,buikdans workshop in Turnhout,buikdans workshop in Vilvoorde,buikdans workshop in Lokeren,buikdans workshop in Sint-Truiden,buikdans workshop in Herstal,buikdans workshop in Geelbuikdans workshop in Ninove,buikdans workshop in Halle,buikdans workshop in Waregem,buikdans workshop in Châtelet,buikdans workshop in Ieper,buikdans workshop in Lier,buikdans workshop in Lommel,buikdans workshop in Waver,buikdans workshop in Binche,buikdans workshop in Tienen,buikdans workshop in Menen,buikdans workshop in Geraardsbergen,buikdans workshop in Bilzen,buikdans workshop in Ottignies-Louvain-la-Neuve,buikdans workshop in Tongeren,buikdans workshop in Oudenaarde,buikdans workshop in Deinze,buikdans workshop in Aarschot,buikdans workshop in Aat,buikdans workshop in Aarlenbuikdans workshop in Herentals,buikdans workshop in Izegem,buikdans workshop in Harelbeke,buikdans workshop in Nijvel,buikdans workshop in Zinnik,buikdans workshop in Andenne,buikdans workshop in Ronse,buikdans workshop in Zottegem,buikdans workshop in Mortsel,buikdans workshop in Maaseik, , buikdans workshop in Gembloers,buikdans workshop in Diest,buikdans workshop in Saint-Ghislain,buikdans workshop in Fleurus,buikdans workshop in Scherpenheuvel-Zichem,buikdans workshop in 's-Gravenbrakel,buikdans workshop in Hoei,buikdans workshop in Hoogstraten,buikdans workshop in Eeklo,buikdans workshop in Torhout,buikdans workshop in Poperinge,buikdans workshop in Dilsen-Stokkem,buikdans workshop in Tielt,

buikdans workshop in Blankenberge,buikdans workshop in Eupen,buikdans workshop in Lessen,buikdans workshop in Wervik,buikdans workshop in Walcourt,buikdans workshop in Komen-Waasten,buikdans workshop in Marche-en-Famenne.

buikdans workshop in Aartselaarbuikdans workshop in Antwerpenbuikdans workshop in Arendonkbuikdans workshop in Baarle-Hertogbuikdans workshop in Balenbuikdans workshop in Beersebuikdans workshop in Berlaarbuikdans workshop in Boechoutbuikdans workshop in Bonheidenbuikdans workshop in Boombuikdans workshop in Bornembuikdans workshop in Borsbeekbuikdans workshop in Brasschaatbuikdans workshop in Brechtbuikdans workshop in Desselbuikdans workshop in Duffelbuikdans workshop in Edegembuikdans workshop in Essenbuikdans workshop in Geelbuikdans workshop in Grobbendonkbuikdans workshop in Heist-op-den-Bergbuikdans workshop in Hemiksembuikdans workshop in Herentalsbuikdans workshop in Herenthoutbuikdans workshop in Herseltbuikdans workshop in Hoogstratenbuikdans workshop in Hovebuikdans workshop in Hulshoutbuikdans workshop in Kalmthoutbuikdans workshop in Kapellenbuikdans workshop in Kasterleebuikdans workshop in Kontichbuikdans workshop in Laakdalbuikdans workshop in Lierbuikdans workshop in Lillebuikdans workshop in Lintbuikdans workshop in Mallebuikdans workshop in Mechelenbuikdans workshop in Meerhoutbuikdans workshop in Merksplasbuikdans workshop in Molbuikdans workshop in Mortselbuikdans workshop in Nielbuikdans workshop in Nijlenbuikdans workshop in Olenbuikdans workshop in Oud-Turnhoutbuikdans workshop in Puttebuikdans workshop in Puursbuikdans workshop in Ranstbuikdans workshop in Ravelsbuikdans workshop in Retiebuikdans workshop in Rijkevorselbuikdans workshop in Rumstbuikdans workshop in Schellebuikdans workshop in Schildebuikdans workshop in Schotenbuikdans workshop in Sint-Amandsbuikdans workshop in Sint-Katelijne-Waverbuikdans workshop in Stabroekbuikdans workshop in Turnhout, buikdans workshop in Vorselaarbuikdans workshop in Vosselaarbuikdans workshop in Westerlobuikdans workshop in Wijnegembuikdans workshop in Willebroekbuikdans workshop in Wommelgembuikdans workshop in Wuustwezelbuikdans workshop in Zandhovenbuikdans workshop in Zoerselbuikdans workshop in Zwijndrechtbuikdans workshop in Gent

buikdans workshop in Brusselbuikdans workshop in Bruggebuikdans workshop in Leuvenbuikdans workshop in Aalstbuikdans workshop in Kortrijkbuikdans workshop in Hasseltszalsa workshop in Sint-Niklaasbuikdans workshop in Oostendebuikdans workshop in Genkbuikdans workshop in Doornikbuikdans workshop in Roeselarebuikdans workshop in Moeskroenbuikdans workshop in Lokerenbuikdans workshop in Sint-Truidenbuikdans workshop in Mariakerkebuikdans workshop in Drongenbuikdans workshop in Wondelgembuikdans workshop in Sint-Amandsbergbuikdans workshop in Oostakkerbuikdans workshop in Ledebergbuikdans workshop in Gentbruggebuikdans workshop in Afsneebuikdans workshop in Sint-Denijs-Westrembuikdans workshop in Zwijnaardebuikdans workshop in Wachtebekebuikdans workshop in Lochristibuikdans workshop in Destelbergenbuikdans workshop in Mellebuikdans workshop in Merelbekebuikdans workshop in Heusdenbuikdans workshop in Zevergembuikdans workshop in De Pintebuikdans workshop in Sint-Martens-Latembuikdans workshop in Sint-Martens-Leernebuikdans workshop in Deinzebuikdans workshop in Vosselarebuikdans workshop in Nevelebuikdans workshop in Landegembuikdans workshop in Merendreebuikdans workshop in Alkenbuikdans workshop in Asbuikdans workshop in Beringenbuikdans workshop in Bilzenbuikdans workshop in Bocholtbuikdans workshop in Borgloonbuikdans workshop in Breebuikdans workshop in Diepenbeekbuikdans workshop in Dilsen-Stokkembuikdans workshop in Genkbuikdans workshop in Gingelombuikdans workshop in Halenbuikdans workshop in Hambuikdans workshop in Hamont-Achelbuikdans workshop in Hechtel-Ekselbuikdans workshop in Heersbuikdans workshop in Herk-de-Stadbuikdans workshop in Herstappebuikdans workshop in Heusden-Zolderbuikdans workshop in Hoeseltbuikdans workshop in Houthalen-Helchterenbuikdans workshop in Kinrooibuikdans workshop in Kortessembuikdans workshop in Lanakenbuikdans workshop in Leopoldsburgbuikdans workshop in Lommel

buikdans workshop in Lummen
buikdans workshop in Maaseikbuikdans workshop in Maasmechelenbuikdans workshop in Meeuwen-Gruitrodebuikdans workshop in Neerpeltbuikdans workshop in Nieuwerkerkenbuikdans workshop in Opglabbeekbuikdans workshop in Overpeltbuikdans workshop in Peerbuikdans workshop in Riemstbuikdans workshop in Sint-Truidenbuikdans workshop in Tessenderlobuikdans workshop in Tongerenbuikdans workshop in Voerenbuikdans workshop in Wellenbuikdans workshop in Zonhovenbuikdans workshop in Zutendaalbuikdans workshop in Aarschotbuikdans workshop in Affligembuikdans workshop in Assebuikdans workshop in Beerselbuikdans workshop in Begijnendijkbuikdans workshop in Bekkevoortbuikdans workshop in Bertembuikdans workshop in Beverbuikdans workshop in Bierbeekbuikdans workshop in Boortmeerbeekbuikdans workshop in Boutersembuikdans workshop in Diestbuikdans workshop in Dilbeekbuikdans workshop in Drogenbosbuikdans workshop in Galmaardenbuikdans workshop in Geetbetsbuikdans workshop in Glabbeekbuikdans workshop in Gooikbuikdans workshop in Grimbergenbuikdans workshop in Haachtbuikdans workshop in Hallebuikdans workshop in Herentbuikdans workshop in Hernebuikdans workshop in Hoegaardenbuikdans workshop in Hoeilaartbuikdans workshop in Holsbeekbuikdans workshop in Huldenbergbuikdans workshop in Kampenhoutbuikdans workshop in Kapelle-op-den-Bosbuikdans workshop in Keerbergenbuikdans workshop in Kortenakenbuikdans workshop in Kortenbergbuikdans workshop in Kraainembuikdans workshop in Landenbuikdans workshop in Lennikbuikdans workshop in Liedekerkebuikdans workshop in Linkebeekbuikdans workshop in Linterbuikdans workshop in Londerzeelbuikdans workshop in Lubbeekbuikdans workshop in Machelenbuikdans workshop in Meisebuikdans workshop in Merchtembuikdans workshop in Opwijkbuikdans workshop in Oud-Heverleebuikdans workshop in Overijsebuikdans workshop in Pepingenbuikdans workshop in Roosdaal

buikdans workshop in Rotselaar
buikdans workshop in Scherpenheuvel-Zichembuikdans workshop in Sint-Genesius-Rodebuikdans workshop in Sint-Pieters-Leeuwbuikdans workshop in Steenokkerzeelbuikdans workshop in Ternatbuikdans workshop in Tervurenbuikdans workshop in Tielt-Wingebuikdans workshop in Tienenbuikdans workshop in Tremelobuikdans workshop in Vilvoordebuikdans workshop in Wemmelbuikdans workshop in Wezembeek-Oppembuikdans workshop in Zaventembuikdans workshop in Zemstbuikdans workshop in Zoutleeuwbuikdans workshop in Alveringembuikdans workshop in Anzegembuikdans workshop in Ardooiebuikdans workshop in Avelgembuikdans workshop in Beernembuikdans workshop in Blankenbergebuikdans workshop in Bredenebuikdans workshop in Dammebuikdans workshop in De Haanbuikdans workshop in De Pannebuikdans workshop in Deerlijkbuikdans workshop in Dentergembuikdans workshop in Diksmuidebuikdans workshop in Gistelbuikdans workshop in Harelbekebuikdans workshop in Heuvellandbuikdans workshop in Hoogledebuikdans workshop in Houthulstbuikdans workshop in Ichtegembuikdans workshop in Ieperbuikdans workshop in Ingelmunsterbuikdans workshop in Izegembuikdans workshop in Jabbekebuikdans workshop in Knokke-Heistbuikdans workshop in Koekelarebuikdans workshop in Koksijdebuikdans workshop in Kortemarkbuikdans workshop in Kortrijkbuikdans workshop in Kuurnebuikdans workshop in Langemark-Poelkapellebuikdans workshop in Ledegembuikdans workshop in Lendeledebuikdans workshop in Lichterveldebuikdans workshop in Lo-Reningebuikdans workshop in Menenbuikdans workshop in Mesenbuikdans workshop in Meulebekebuikdans workshop in Middelkerkebuikdans workshop in Moorsledebuikdans workshop in Nieuwpoortbuikdans workshop in Oostendebuikdans workshop in Oostkampbuikdans workshop in Oostrozebekebuikdans workshop in Oudenburgbuikdans workshop in Pittembuikdans workshop in Poperingebuikdans workshop in Roeselarebuikdans workshop in Ruiseledebuikdans workshop in Spiere-Helkijn

buikdans workshop in Stadenbuikdans workshop in Tieltbuikdans workshop in Torhoutbuikdans workshop in Veurnebuikdans workshop in Vleterenbuikdans workshop in Waregembuikdans workshop in Wervikbuikdans workshop in Wevelgembuikdans workshop in Wielsbekebuikdans workshop in Wingenebuikdans workshop in Zedelgembuikdans workshop in Zonnebekebuikdans workshop in Zuienkerkebuikdans workshop in Zwevegembuikdans workshop in Aarlenbuikdans workshop in Attertbuikdans workshop in Aubangebuikdans workshop in Bastenakenbuikdans workshop in Bertognebuikdans workshop in Bertrixbuikdans workshop in Bouillonbuikdans workshop in Chinybuikdans workshop in Daverdissebuikdans workshop in Durbuybuikdans workshop in Érezéebuikdans workshop in Étallebuikdans workshop in Fauvillersbuikdans workshop in Florenvillebuikdans workshop in Gouvybuikdans workshop in Habaybuikdans workshop in Herbeumontbuikdans workshop in Hottonbuikdans workshop in Houffalizebuikdans workshop in La Roche-en-Ardennebuikdans workshop in Léglisebuikdans workshop in Libinbuikdans workshop in Libramont-Chevignybuikdans workshop in Manhaybuikdans workshop in Marche-en-Famennebuikdans workshop in Martelangebuikdans workshop in Meix-devant-Virtonbuikdans workshop in Messancybuikdans workshop in Mussonbuikdans workshop in Nassognebuikdans workshop in Neufchâteaubuikdans workshop in Paliseulbuikdans workshop in Rendeuxbuikdans workshop in Rouvroybuikdans workshop in Sainte-Odebuikdans workshop in Saint-Hubertbuikdans workshop in Saint-Légerbuikdans workshop in Tellinbuikdans workshop in Tennevillebuikdans workshop in Tintignybuikdans workshop in Vaux-sur-Sûrebuikdans workshop in Vielsalmbuikdans workshop in Virtonbuikdans workshop in Wellinbuikdans workshop in Aiseau-Preslesbuikdans workshop in Anderluesbuikdans workshop in Antoingbuikdans workshop in Aatbuikdans workshop in Beaumontbuikdans workshop in Belœilbuikdans workshop in Bernissart, 

buikdans workshop in Binche
buikdans workshop in Boussubuikdans workshop in 's-Gravenbrakelbuikdans workshop in Brugelettebuikdans workshop in Brunehautbuikdans workshop in Cellesbuikdans workshop in Chapelle-lez-Herlaimontbuikdans workshop in Charleroibuikdans workshop in Châtelet.

DGE_BE_NL_LIV_AFRIKAANSEBAND|
LIV_AFRIKAANSEBAND_AFDELINGSUITJE|LIV_AFRIKAANSEBAND_AFDELINGSUITJES|LIV_AFRIKAANSEBAND_BEDRIJFSFEEST|LIV_AFRIKAANSEBAND_BEDRIJFSFEESTEN|LIV_AFRIKAANSEBAND_BEDRIJFSUITJE|LIV_AFRIKAANSEBAND_GROEPSUITJE|LIV_AFRIKAANSEBAND_GROEPSUITJES|LIV_AFRIKAANSEBAND_PERSONEELSFEEST|LIV_AFRIKAANSEBAND_PERSONEELSFEESTEN|LIV_AFRIKAANSEBAND_SCHOOLUITJE|LIV_AFRIKAANSEBAND_TEAMBUILDING|LIV_AFRIKAANSEBAND_TEAMEVENT|LIV_AFRIKAANSEBAND_TEAMUITJE|LIV_AFRIKAANSEBAND_THEMAFEEST|LIV_AFRIKAANSEBAND_THEMAFEESTEN|LIV_AFRIKAANSEBAND_VERJAARDAGSFEEST|LIV_AFRIKAANSEBAND_VRIENDINNENDAG|LIV_AFRIKAANSEBAND_VRIENDINNENUITJE|LIV_AFRIKAANSEBAND_VRIJGEZELLENFEESTEN.

DGE_BE_NL_LIV_SALSABAND|
LIV_SALSABAND_AFDELINGSUITJE|LIV_SALSABAND_AFDELINGSUITJES|LIV_SALSABAND_BEDRIJFSFEEST|LIV_SALSABAND_BEDRIJFSFEESTEN|LIV_SALSABAND_BEDRIJFSUITJE|LIV_SALSABAND_GROEPSUITJE|LIV_SALSABAND_GROEPSUITJES|LIV_SALSABAND_PERSONEELSFEEST|LIV_SALSABAND_PERSONEELSFEESTEN|LIV_SALSABAND_SCHOOLUITJE|LIV_SALSABAND_TEAMBUILDING|LIV_SALSABAND_TEAMEVENT|LIV_SALSABAND_TEAMUITJE|LIV_SALSABAND_THEMAFEEST|LIV_SALSABAND_THEMAFEESTEN|LIV_SALSABAND_VERJAARDAGSFEEST|LIV_SALSABAND_VRIENDINNENDAG|LIV_SALSABAND_VRIENDINNENUITJE|LIV_SALSABAND_VRIJGEZELLENFEESTEN.

DGE_BE_NL_LIV_ACHTERGRONDMUZIEKBAND|
LIV_ACHTERGRONDMUZIEKBAND_AFDELINGSUITJE|LIV_ACHTERGRONDMUZIEKBAND_AFDELINGSUITJES|LIV_ACHTERGRONDMUZIEKBAND_BEDRIJFSFEEST|LIV_ACHTERGRONDMUZIEKBAND_BEDRIJFSFEESTEN|LIV_ACHTERGRONDMUZIEKBAND_BEDRIJFSUITJE|LIV_ACHTERGRONDMUZIEKBAND_GROEPSUITJE|LIV_ACHTERGRONDMUZIEKBAND_GROEPSUITJES|LIV_ACHTERGRONDMUZIEKBAND_PERSONEELSFEEST|LIV_ACHTERGRONDMUZIEKBAND_PERSONEELSFEESTEN|LIV_ACHTERGRONDMUZIEKBAND_SCHOOLUITJE|LIV_ACHTERGRONDMUZIEKBAND_TEAMBUILDING|LIV_ACHTERGRONDMUZIEKBAND_TEAMEVENT|LIV_ACHTERGRONDMUZIEKBAND_TEAMUITJE|LIV_ACHTERGRONDMUZIEKBAND_THEMAFEEST|LIV_ACHTERGRONDMUZIEKBAND_THEMAFEESTEN|LIV_ACHTERGRONDMUZIEKBAND_VERJAARDAGSFEEST|LIV_ACHTERGRONDMUZIEKBAND_VRIENDINNENDAG|LIV_ACHTERGRONDMUZIEKBAND_VRIENDINNENUITJE|LIV_ACHTERGRONDMUZIEKBAND_VRIJGEZELLENFEESTEN.

DGE_BE_NL_SHW_VUURSPUWSHOW|
SHW_VUURSPUWSHOW_AFDELINGSUITJE|SHW_VUURSPUWSHOW_AFDELINGSUITJES|SHW_VUURSPUWSHOW_BEDRIJFSFEEST|SHW_VUURSPUWSHOW_BEDRIJFSFEESTEN|SHW_VUURSPUWSHOW_BEDRIJFSUITJE|SHW_VUURSPUWSHOW_GROEPSUITJE|SHW_VUURSPUWSHOW_GROEPSUITJES|SHW_VUURSPUWSHOW_PERSONEELSFEEST|SHW_VUURSPUWSHOW_PERSONEELSFEESTEN|SHW_VUURSPUWSHOW_SCHOOLUITJE|SHW_VUURSPUWSHOW_TEAMBUILDING|SHW_VUURSPUWSHOW_TEAMEVENT|SHW_VUURSPUWSHOW_TEAMUITJE|SHW_VUURSPUWSHOW_THEMAFEEST|SHW_VUURSPUWSHOW_THEMAFEESTEN|SHW_VUURSPUWSHOW_VERJAARDAGSFEEST|SHW_VUURSPUWSHOW_VRIENDINNENDAG|SHW_VUURSPUWSHOW_VRIENDINNENUITJE|SHW_VUURSPUWSHOW_VRIJGEZELLENFEESTEN.

DGE_BE_NL_SHW_LIMBOSHOW|
SHW_LIMBOSHOW_AFDELINGSUITJE|SHW_LIMBOSHOW_AFDELINGSUITJES|SHW_LIMBOSHOW_BEDRIJFSFEEST|SHW_LIMBOSHOW_BEDRIJFSFEESTEN|SHW_LIMBOSHOW_BEDRIJFSUITJE|SHW_LIMBOSHOW_GROEPSUITJE|SHW_LIMBOSHOW_GROEPSUITJES|SHW_LIMBOSHOW_PERSONEELSFEEST|SHW_LIMBOSHOW_PERSONEELSFEESTEN|SHW_LIMBOSHOW_SCHOOLUITJE|SHW_LIMBOSHOW_TEAMBUILDING|SHW_LIMBOSHOW_TEAMEVENT|SHW_LIMBOSHOW_TEAMUITJE|SHW_LIMBOSHOW_THEMAFEEST|SHW_LIMBOSHOW_THEMAFEESTEN|SHW_LIMBOSHOW_VERJAARDAGSFEEST|SHW_LIMBOSHOW_VRIENDINNENDAG|SHW_LIMBOSHOW_VRIENDINNENUITJE|SHW_LIMBOSHOW_VRIJGEZELLENFEESTEN.

DGE_BE_NL_OPT_AFRIKAANSEDANS|
OPT_AFRIKAANSEDANS_AFDELINGSUITJE|OPT_AFRIKAANSEDANS_AFDELINGSUITJES|OPT_AFRIKAANSEDANS_BEDRIJFSFEEST|OPT_AFRIKAANSEDANS_BEDRIJFSFEESTEN|OPT_AFRIKAANSEDANS_BEDRIJFSUITJE|OPT_AFRIKAANSEDANS_GROEPSUITJE|OPT_AFRIKAANSEDANS_GROEPSUITJES|OPT_AFRIKAANSEDANS_PERSONEELSFEEST|OPT_AFRIKAANSEDANS_PERSONEELSFEESTEN|OPT_AFRIKAANSEDANS_SCHOOLUITJE|OPT_AFRIKAANSEDANS_TEAMBUILDING|OPT_AFRIKAANSEDANS_TEAMEVENT|OPT_AFRIKAANSEDANS_TEAMUITJE|OPT_AFRIKAANSEDANS_THEMAFEEST|OPT_AFRIKAANSEDANS_THEMAFEESTEN|OPT_AFRIKAANSEDANS_VERJAARDAGSFEEST|OPT_AFRIKAANSEDANS_VRIENDINNENDAG|OPT_AFRIKAANSEDANS_VRIENDINNENUITJE|OPT_AFRIKAANSEDANS_VRIJGEZELLENFEESTEN.

DGE_BE_NL_OPT_AFRIKAANSEPERCUSSIE|
OPT_AFRIKAANSEPERCUSSIE_AFDELINGSUITJE|OPT_AFRIKAANSEPERCUSSIE_AFDELINGSUITJES|OPT_AFRIKAANSEPERCUSSIE_BEDRIJFSFEEST|OPT_AFRIKAANSEPERCUSSIE_BEDRIJFSFEESTEN|OPT_AFRIKAANSEPERCUSSIE_BEDRIJFSUITJE|OPT_AFRIKAANSEPERCUSSIE_GROEPSUITJE|OPT_AFRIKAANSEPERCUSSIE_GROEPSUITJES|OPT_AFRIKAANSEPERCUSSIE_PERSONEELSFEEST|OPT_AFRIKAANSEPERCUSSIE_PERSONEELSFEESTEN|OPT_AFRIKAANSEPERCUSSIE_SCHOOLUITJE|OPT_AFRIKAANSEPERCUSSIE_TEAMBUILDING|OPT_AFRIKAANSEPERCUSSIE_TEAMEVENT|OPT_AFRIKAANSEPERCUSSIE_TEAMUITJE|OPT_AFRIKAANSEPERCUSSIE_THEMAFEEST|OPT_AFRIKAANSEPERCUSSIE_THEMAFEESTEN|OPT_AFRIKAANSEPERCUSSIE_VERJAARDAGSFEEST|OPT_AFRIKAANSEPERCUSSIE_VRIENDINNENDAG|OPT_AFRIKAANSEPERCUSSIE_VRIENDINNENUITJE|OPT_AFRIKAANSEPERCUSSIE_VRIJGEZELLENFEESTEN.

DGE_BE_NL_OPT_BRAZILIAANSESAMBADANS|
OPT_BRAZILIAANSESAMBADANS_AFDELINGSUITJE|OPT_BRAZILIAANSESAMBADANS_AFDELINGSUITJES|OPT_BRAZILIAANSESAMBADANS_BEDRIJFSFEEST|OPT_BRAZILIAANSESAMBADANS_BEDRIJFSFEESTEN|OPT_BRAZILIAANSESAMBADANS_BEDRIJFSUITJE|OPT_BRAZILIAANSESAMBADANS_GROEPSUITJE|OPT_BRAZILIAANSESAMBADANS_GROEPSUITJES|OPT_BRAZILIAANSESAMBADANS_PERSONEELSFEEST|OPT_BRAZILIAANSESAMBADANS_PERSONEELSFEESTEN|OPT_BRAZILIAANSESAMBADANS_SCHOOLUITJE|OPT_BRAZILIAANSESAMBADANS_TEAMBUILDING|OPT_BRAZILIAANSESAMBADANS_TEAMEVENT|OPT_BRAZILIAANSESAMBADANS_TEAMUITJE|OPT_BRAZILIAANSESAMBADANS_THEMAFEEST|OPT_BRAZILIAANSESAMBADANS_THEMAFEESTEN|OPT_BRAZILIAANSESAMBADANS_VERJAARDAGSFEEST|OPT_BRAZILIAANSESAMBADANS_VRIENDINNENDAG|OPT_BRAZILIAANSESAMBADANS_VRIENDINNENUITJE|OPT_BRAZILIAANSESAMBADANS_VRIJGEZELLENFEESTEN.

DGE_BE_NL_EDU_AFRIKAANSEDANS|
EDU_AFRIKAANSEDANS_DANSLESSEN|EDU_AFRIKAANSEDANS_DANSWORKSHOP|EDU_AFRIKAANSEDANS_ACTIVITEITDAG|EDU_AFRIKAANSEDANS_CKVDAG|EDU_AFRIKAANSEDANS_CULTUURDAG|EDU_AFRIKAANSEDANS_WORKSHOP|EDU_AFRIKAANSEDANS_WORKSHOPDAG|EDU_AFRIKAANSEDANS_CKVWORKSHOP|EDU_AFRIKAANSEDANS_CKVLESSEN|EDU_AFRIKAANSEDANS_SCHOOLUITJE|EDU_AFRIKAANSEDANS_SCHOOLFEEST|EDU_AFRIKAANSEDANS_SCHOOLEVENT|EDU_AFRIKAANSEDANS_SCHOOLEVENEMENT|EDU_AFRIKAANSEDANS_SCHOOLTHEMAFEEST|EDU_AFRIKAANSEDANS_SCHOOLTHEMAFEESTEN|EDU_AFRIKAANSEDANS_SCHOOLGROEPSLESSEN|EDU_AFRIKAANSEDANS_SCHOOLCULTURELEDAG|EDU_AFRIKAANSEDANS_SCHOOLDANSLESSEN|EDU_AFRIKAANSEDANS_SCHOOLDANSWORKSHOP.

DGE_BE_NL_EDU_BREAKDANCE|
EDU_BREAKDANCE_DANSLESSEN|EDU_BREAKDANCE_DANSWORKSHOP|EDU_BREAKDANCE_ACTIVITEITDAG|EDU_BREAKDANCE_CKVDAG|EDU_BREAKDANCE_CULTUURDAG|EDU_BREAKDANCE_WORKSHOP|EDU_BREAKDANCE_WORKSHOPDAG|EDU_BREAKDANCE_CKVWORKSHOP|EDU_BREAKDANCE_CKVLESSEN|EDU_BREAKDANCE_SCHOOLUITJE|EDU_BREAKDANCE_SCHOOLFEEST|EDU_BREAKDANCE_SCHOOLEVENT|EDU_BREAKDANCE_SCHOOLEVENEMENT|EDU_BREAKDANCE_SCHOOLTHEMAFEEST|EDU_BREAKDANCE_SCHOOLTHEMAFEESTEN|EDU_BREAKDANCE_SCHOOLGROEPSLESSEN|EDU_BREAKDANCE_SCHOOLCULTURELEDAG|EDU_BREAKDANCE_SCHOOLDANSLESSEN|EDU_BREAKDANCE_SCHOOLDANSWORKSHOP.

DGE_BE_NL_EDU_COUNTRYLINEDANCE|
EDU_COUNTRYLINEDANCE_DANSLESSEN|EDU_COUNTRYLINEDANCE_DANSWORKSHOP|EDU_COUNTRYLINEDANCE_ACTIVITEITDAG|EDU_COUNTRYLINEDANCE_CKVDAG|EDU_COUNTRYLINEDANCE_CULTUURDAG|EDU_COUNTRYLINEDANCE_WORKSHOP|EDU_COUNTRYLINEDANCE_WORKSHOPDAG|EDU_COUNTRYLINEDANCE_CKVWORKSHOP|EDU_COUNTRYLINEDANCE_CKVLESSEN|EDU_COUNTRYLINEDANCE_SCHOOLUITJE|EDU_COUNTRYLINEDANCE_SCHOOLFEEST|EDU_COUNTRYLINEDANCE_SCHOOLEVENT|EDU_COUNTRYLINEDANCE_SCHOOLEVENEMENT|EDU_COUNTRYLINEDANCE_SCHOOLTHEMAFEEST|EDU_COUNTRYLINEDANCE_SCHOOLTHEMAFEESTEN|EDU_COUNTRYLINEDANCE_SCHOOLGROEPSLESSEN|EDU_COUNTRYLINEDANCE_SCHOOLCULTURELEDAG|EDU_COUNTRYLINEDANCE_SCHOOLDANSLESSEN|EDU_COUNTRYLINEDANCE_SCHOOLDANSWORKSHOP.

DGE_BE_NL_EDU_SALSADANSEN|
EDU_SALSADANSEN_DANSLESSEN|EDU_SALSADANSEN_DANSWORKSHOP|EDU_SALSADANSEN_ACTIVITEITDAG|EDU_SALSADANSEN_CKVDAG|EDU_SALSADANSEN_CULTUURDAG|EDU_SALSADANSEN_WORKSHOP|EDU_SALSADANSEN_WORKSHOPDAG|EDU_SALSADANSEN_CKVWORKSHOP|EDU_SALSADANSEN_CKVLESSEN|EDU_SALSADANSEN_SCHOOLUITJE|EDU_SALSADANSEN_SCHOOLFEEST|EDU_SALSADANSEN_SCHOOLEVENT|EDU_SALSADANSEN_SCHOOLEVENEMENT|EDU_SALSADANSEN_SCHOOLTHEMAFEEST|EDU_SALSADANSEN_SCHOOLTHEMAFEESTEN|EDU_SALSADANSEN_SCHOOLGROEPSLESSEN|EDU_SALSADANSEN_SCHOOLCULTURELEDAG|EDU_SALSADANSEN_SCHOOLDANSLESSEN|EDU_SALSADANSEN_SCHOOLDANSWORKSHOP.

DGE_BE_NL_EDU_STREETDANCE|
EDU_STREETDANCE_DANSLESSEN|EDU_STREETDANCE_DANSWORKSHOP|EDU_STREETDANCE_ACTIVITEITDAG|EDU_STREETDANCE_CKVDAG|EDU_STREETDANCE_CULTUURDAG|EDU_STREETDANCE_WORKSHOP|EDU_STREETDANCE_WORKSHOPDAG|EDU_STREETDANCE_CKVWORKSHOP|EDU_STREETDANCE_CKVLESSEN|EDU_STREETDANCE_SCHOOLUITJE|EDU_STREETDANCE_SCHOOLFEEST|EDU_STREETDANCE_SCHOOLEVENT|EDU_STREETDANCE_SCHOOLEVENEMENT|EDU_STREETDANCE _SCHOOLTHEMAFEEST|EDU_STREETDANCE_SCHOOLTHEMAFEESTEN|EDU_STREETDANCE_SCHOOLGROEPSLESSEN|EDU_STREETDANCE_SCHOOLCULTURELEDAG|EDU_STREETDANCE_SCHOOLDANSLESSEN|EDU_STREETDANCE_SCHOOLDANSWORKSHOP.

DGE_BE_NL_EDU_DJEMBE|
EDU_DJEMBE_MUZIEKLESSEN|EDU_DJEMBE_MUZIEKWORKSHOP|EDU_DJEMBE_ACTIVITEITDAG|EDU_DJEMBE_MUZIEKCKVDAG|EDU_DJEMBE_CULTUURDAG|EDU_DJEMBE_WORKSHOP|EDU_DJEMBE_WORKSHOPDAG|EDU_DJEMBE_CKVWORKSHOP|EDU_DJEMBE_MUZIEKCKVLESSEN|EDU_DJEMBE_SCHOOLUITJE|EDU_DJEMBE_SCHOOLFEEST|EDU_DJEMBE_SCHOOLEVENT|EDU_DJEMBE_SCHOOLEVENEMENT|EDU_DJEMBE_SCHOOLTHEMAFEEST|EDU_DJEMBE_SCHOOLTHEMAFEESTEN|EDU_DJEMBE_SCHOOLGROEPSLESSEN|EDU_DJEMBE_SCHOOLCULTURELEDAG|EDU_DJEMBE_SCHOOLMUZIEKLESSEN|EDU_DJEMBE_SCHOOLMUZIEKWORKSHOP.

DGE_BE_NL_WS_COCKTAILSMAKEN|
WS_COCKTAILSMAKEN_AFDELINGSUITJE|WS_COCKTAILSMAKEN_AFDELINGSUITJES|WS_COCKTAILSMAKEN_BEDRIJFSFEEST|WS_COCKTAILSMAKEN_BEDRIJFSFEESTEN|WS_COCKTAILSMAKEN_BEDRIJFSUITJE|WS_COCKTAILSMAKEN_GROEPSUITJE|WS_COCKTAILSMAKEN_GROEPSUITJES|WS_COCKTAILSMAKEN_PERSONEELSFEEST|WS_COCKTAILSMAKEN_PERSONEELSFEESTEN|WS_COCKTAILSMAKEN_SCHOOLUITJE|WS_COCKTAILSMAKEN_TEAMBUILDING|WS_COCKTAILSMAKEN_TEAMEVENT|WS_COCKTAILSMAKEN_TEAMUITJE|WS_COCKTAILSMAKEN_THEMAFEEST|WS_COCKTAILSMAKEN_THEMAFEESTEN|WS_COCKTAILSMAKEN_VERJAARDAGSFEEST|WS_COCKTAILSMAKEN_VRIENDINNENDAG|WS_COCKTAILSMAKEN_VRIENDINNENUITJE|WS_COCKTAILSMAKEN_VRIJGEZELLENFEESTEN.

DGE_BE_NL_WS_COCKTAILSHAKEN|
WS_COCKTAILSHAKEN_AFDELINGSUITJE|WS_COCKTAILSHAKEN_AFDELINGSUITJES|WS_COCKTAILSHAKEN_BEDRIJFSFEEST|WS_COCKTAILSHAKEN_BEDRIJFSFEESTEN|WS_COCKTAILSHAKEN_BEDRIJFSUITJE|WS_COCKTAILSHAKEN_GROEPSUITJE|WS_COCKTAILSHAKEN_GROEPSUITJES|WS_COCKTAILSHAKEN_PERSONEELSFEEST|WS_COCKTAILSHAKEN_PERSONEELSFEESTEN|WS_COCKTAILSHAKEN_SCHOOLUITJE|WS_COCKTAILSHAKEN_TEAMBUILDING|WS_COCKTAILSHAKEN_TEAMEVENT|WS_COCKTAILSHAKEN_TEAMUITJE|WS_COCKTAILSHAKEN_THEMAFEEST|WS_COCKTAILSHAKEN_THEMAFEESTEN|WS_COCKTAILSHAKEN_VERJAARDAGSFEEST|WS_COCKTAILSHAKEN_VRIENDINNENDAG|WS_COCKTAILSHAKEN_VRIENDINNENUITJE|WS_COCKTAILSHAKEN_VRIJGEZELLENFEESTEN.

DGE_BE_NL_WS_COCKTAILSMIXEN|
WS_COCKTAILSMIXEN_AFDELINGSUITJE|WS_COCKTAILSMIXEN_AFDELINGSUITJES|WS_COCKTAILSMIXEN_BEDRIJFSFEEST|WS_COCKTAILSMIXEN_BEDRIJFSFEESTEN|WS_COCKTAILSMIXEN_BEDRIJFSUITJE|WS_COCKTAILSMIXEN_GROEPSUITJE|WS_COCKTAILSMIXEN_GROEPSUITJES|WS_COCKTAILSMIXEN_PERSONEELSFEEST|WS_COCKTAILSMIXEN_PERSONEELSFEESTEN|WS_COCKTAILSMIXEN_SCHOOLUITJE|WS_COCKTAILSMIXEN_TEAMBUILDING|WS_COCKTAILSMIXEN_TEAMEVENT|WS_COCKTAILSMIXEN_TEAMUITJE|WS_COCKTAILSMIXEN_THEMAFEEST|WS_COCKTAILSMIXEN_THEMAFEESTEN|WS_COCKTAILSMIXEN_VERJAARDAGSFEEST|WS_COCKTAILSMIXEN_VRIENDINNENDAG|WS_COCKTAILSMIXEN_VRIENDINNENUITJE|WS_COCKTAILSMIXEN_VRIJGEZELLENFEESTEN.

DGE_BE_NL_WS_DJEMBE|
WS_DJEMBE_AFDELINGSUITJE|WS_DJEMBE_AFDELINGSUITJES|WS_DJEMBE_BEDRIJFSFEEST|WS_DJEMBE_BEDRIJFSFEESTEN|WS_DJEMBE_BEDRIJFSUITJE|WS_DJEMBE_GROEPSUITJE|WS_DJEMBE_GROEPSUITJES|WS_DJEMBE_PERSONEELSFEEST|WS_DJEMBE_PERSONEELSFEESTEN|WS_DJEMBE_SCHOOLUITJE|WS_DJEMBE_TEAMBUILDING|WS_DJEMBE_TEAMEVENT|WS_DJEMBE_TEAMUITJE|WS_DJEMBE_THEMAFEEST|WS_DJEMBE_THEMAFEESTEN|WS_DJEMBE_VERJAARDAGSFEEST|WS_DJEMBE_VRIENDINNENDAG|WS_DJEMBE_VRIENDINNENUITJE|WS_DJEMBE_VRIJGEZELLENFEESTEN.

DGE_BE_NL_WS_AFRIKAANSEDANS|
WS_AFRIKAANSEDANS_AFDELINGSUITJE|WS_AFRIKAANSEDANS_AFDELINGSUITJES|WS_AFRIKAANSEDANS_BEDRIJFSFEEST|WS_AFRIKAANSEDANS_BEDRIJFSFEESTEN|WS_AFRIKAANSEDANS_BEDRIJFSUITJE|WS_AFRIKAANSEDANS_GROEPSUITJE|WS_AFRIKAANSEDANS_GROEPSUITJES|WS_AFRIKAANSEDANS_PERSONEELSFEEST|WS_AFRIKAANSEDANS_PERSONEELSFEESTEN|WS_AFRIKAANSEDANS_SCHOOLUITJE|WS_AFRIKAANSEDANS_TEAMBUILDING|WS_AFRIKAANSEDANS_TEAMEVENT|WS_AFRIKAANSEDANS_TEAMUITJE|WS_AFRIKAANSEDANS_THEMAFEEST|WS_AFRIKAANSEDANS_THEMAFEESTEN|WS_AFRIKAANSEDANS_VERJAARDAGSFEEST|WS_AFRIKAANSEDANS_VRIENDINNENDAG|WS_AFRIKAANSEDANS_VRIENDINNENUITJE|WS_AFRIKAANSEDANS_VRIJGEZELLENFEESTEN.

DGE_BE_NL_WS_ARGENTIJNSETANGO|
WS_ARGENTIJNSETANGO_AFDELINGSUITJE|WS_ARGENTIJNSETANGO_AFDELINGSUITJES|WS_ARGENTIJNSETANGO_BEDRIJFSFEEST|WS_ARGENTIJNSETANGO_BEDRIJFSFEESTEN|WS_ARGENTIJNSETANGO_BEDRIJFSUITJE|WS_ARGENTIJNSETANGO_GROEPSUITJE|WS_ARGENTIJNSETANGO_GROEPSUITJES|WS_ARGENTIJNSETANGO_PERSONEELSFEEST|WS_ARGENTIJNSETANGO_PERSONEELSFEESTEN|WS_ARGENTIJNSETANGO_SCHOOLUITJE|WS_ARGENTIJNSETANGO_TEAMBUILDING|WS_ARGENTIJNSETANGO_TEAMEVENT|WS_ARGENTIJNSETANGO_TEAMUITJE|WS_ARGENTIJNSETANGO_THEMAFEEST|WS_ARGENTIJNSETANGO_THEMAFEESTEN|WS_ARGENTIJNSETANGO_VERJAARDAGSFEEST|WS_ARGENTIJNSETANGO_VRIENDINNENDAG|WS_ARGENTIJNSETANGO_VRIENDINNENUITJE|WS_ARGENTIJNSETANGO_VRIJGEZELLENFEESTEN

DGE_BE_NL_WS_AXEBAHIA|
WS_AXEBAHIA_AFDELINGSUITJE|WS_AXEBAHIA_AFDELINGSUITJES|WS_AXEBAHIA_BEDRIJFSFEEST|WS_AXEBAHIA_BEDRIJFSFEESTEN|WS_AXEBAHIA_BEDRIJFSUITJE|WS_AXEBAHIA_GROEPSUITJE|WS_AXEBAHIA_GROEPSUITJES|WS_AXEBAHIA_PERSONEELSFEEST|WS_AXEBAHIA_PERSONEELSFEESTEN|WS_AXEBAHIA_SCHOOLUITJE|WS_AXEBAHIA_TEAMBUILDING|WS_AXEBAHIA_TEAMEVENT|WS_AXEBAHIA_TEAMUITJE|WS_AXEBAHIA_THEMAFEEST|WS_AXEBAHIA_THEMAFEESTEN|WS_AXEBAHIA_VERJAARDAGSFEEST|WS_AXEBAHIA_VRIENDINNENDAG|WS_AXEBAHIA_VRIENDINNENUITJE|WS_AXEBAHIA_VRIJGEZELLENFEESTEN.

DGE_BE_NL_WS_BACHATA|
WS_BACHATA_AFDELINGSUITJE|WS_BACHATA_AFDELINGSUITJES|WS_BACHATA_BEDRIJFSFEEST|WS_BACHATA_BEDRIJFSFEESTEN|WS_BACHATA_BEDRIJFSUITJE|WS_BACHATA_GROEPSUITJE|WS_BACHATA_GROEPSUITJES|WS_BACHATA_PERSONEELSFEEST|WS_BACHATA_PERSONEELSFEESTEN|WS_BACHATA_SCHOOLUITJE|WS_BACHATA_TEAMBUILDING|WS_BACHATA_TEAMEVENT|WS_BACHATA_TEAMUITJE|WS_BACHATA_THEMAFEEST|WS_BACHATA_THEMAFEESTEN|WS_BACHATA_VERJAARDAGSFEEST|WS_BACHATA_VRIENDINNENDAG|WS_BACHATA_VRIENDINNENUITJE|WS_BACHATA_VRIJGEZELLENFEESTEN.

DGE_BE_NL_WS_BOLLYWOOD|
WS_BOLLYWOOD_AFDELINGSUITJE|WS_BOLLYWOOD_AFDELINGSUITJES|WS_BOLLYWOOD_BEDRIJFSFEEST|WS_BOLLYWOOD_BEDRIJFSFEESTEN|WS_BOLLYWOOD_BEDRIJFSUITJE|WS_BOLLYWOOD_GROEPSUITJE|WS_BOLLYWOOD_GROEPSUITJES|WS_BOLLYWOOD_PERSONEELSFEEST|WS_BOLLYWOOD_PERSONEELSFEESTEN|WS_BOLLYWOOD_SCHOOLUITJE|WS_BOLLYWOOD_TEAMBUILDING|WS_BOLLYWOOD_TEAMEVENT|WS_BOLLYWOOD_TEAMUITJE|WS_BOLLYWOOD_THEMAFEEST|WS_BOLLYWOOD_THEMAFEESTEN|WS_BOLLYWOOD_VERJAARDAGSFEEST|WS_BOLLYWOOD_VRIENDINNENDAG|WS_BOLLYWOOD_VRIENDINNENUITJE|WS_BOLLYWOOD_VRIJGEZELLENFEESTEN.

DGE_BE_NL_WS_BREAKDANCE|
WS_BREAKDANCE_AFDELINGSUITJE|WS_BREAKDANCE_AFDELINGSUITJES|WS_BREAKDANCE_BEDRIJFSFEEST|WS_BREAKDANCE_BEDRIJFSFEESTEN|WS_BREAKDANCE_BEDRIJFSUITJE|WS_BREAKDANCE_GROEPSUITJE|WS_BREAKDANCE_GROEPSUITJES|WS_BREAKDANCE_PERSONEELSFEEST|WS_BREAKDANCE_PERSONEELSFEESTEN|WS_BREAKDANCE_SCHOOLUITJE|WS_BREAKDANCE_TEAMBUILDING|WS_BREAKDANCE_TEAMEVENT|WS_BREAKDANCE_TEAMUITJE|WS_BREAKDANCE_THEMAFEEST|WS_BREAKDANCE_THEMAFEESTEN|WS_BREAKDANCE_VERJAARDAGSFEEST|WS_BREAKDANCE_VRIENDINNENDAG|WS_BREAKDANCE_VRIENDINNENUITJE|WS_BREAKDANCE_VRIJGEZELLENFEESTEN.

DGE_BE_NL_WS_BUIKDANS|
WS_BUIKDANS_AFDELINGSUITJE|WS_BUIKDANS_AFDELINGSUITJES|WS_BUIKDANS_BEDRIJFSFEEST|WS_BUIKDANS_BEDRIJFSFEESTEN|WS_BUIKDANS_BEDRIJFSUITJE|WS_BUIKDANS_GROEPSUITJE|WS_BUIKDANS_GROEPSUITJES|WS_BUIKDANS_PERSONEELSFEEST|WS_BUIKDANS_PERSONEELSFEESTEN|WS_BUIKDANS_SCHOOLUITJE|WS_BUIKDANS_TEAMBUILDING|WS_BUIKDANS_TEAMEVENT|WS_BUIKDANS_TEAMUITJE|WS_BUIKDANS_THEMAFEEST|WS_BUIKDANS_THEMAFEESTEN|WS_BUIKDANS_VERJAARDAGSFEEST|WS_BUIKDANS_VRIENDINNENDAG|WS_BUIKDANS_VRIENDINNENUITJE|WS_BUIKDANS_VRIJGEZELLENFEESTEN.

DGE_BE_NL_WS_CAPOEIRA|
WS_CAPOEIRA_AFDELINGSUITJE|WS_CAPOEIRA_AFDELINGSUITJES|WS_CAPOEIRA_BEDRIJFSFEEST|WS_CAPOEIRA_BEDRIJFSFEESTEN|WS_CAPOEIRA_BEDRIJFSUITJE|WS_CAPOEIRA_GROEPSUITJE|WS_CAPOEIRA_GROEPSUITJES|WS_CAPOEIRA_PERSONEELSFEEST|WS_CAPOEIRA_PERSONEELSFEESTEN|WS_CAPOEIRA_SCHOOLUITJE|WS_CAPOEIRA_TEAMBUILDING|WS_CAPOEIRA_TEAMEVENT|WS_CAPOEIRA_TEAMUITJE|WS_CAPOEIRA_THEMAFEEST|WS_CAPOEIRA_THEMAFEESTEN|WS_CAPOEIRA_VERJAARDAGSFEEST|WS_CAPOEIRA_VRIENDINNENDAG|WS_CAPOEIRA_VRIENDINNENUITJE|WS_CAPOEIRA_VRIJGEZELLENFEESTEN.

DGE_BE_NL_WS_CHACHACHA|
WS_CHACHACHA_AFDELINGSUITJE|WS_CHACHACHA_AFDELINGSUITJES|WS_CHACHACHA_BEDRIJFSFEEST|WS_CHACHACHA_BEDRIJFSFEESTEN|WS_CHACHACHA_BEDRIJFSUITJE|WS_CHACHACHA_GROEPSUITJE|WS_CHACHACHA_GROEPSUITJES|WS_CHACHACHA_PERSONEELSFEEST|WS_CHACHACHA_PERSONEELSFEESTEN|WS_CHACHACHA_SCHOOLUITJE|WS_CHACHACHA_TEAMBUILDING|WS_CHACHACHA_TEAMEVENT|WS_CHACHACHA_TEAMUITJE|WS_CHACHACHA_THEMAFEEST|WS_CHACHACHA_THEMAFEESTEN|WS_CHACHACHA_VERJAARDAGSFEEST|WS_CHACHACHA_VRIENDINNENDAG|WS_CHACHACHA_VRIENDINNENUITJE|WS_CHACHACHA_VRIJGEZELLENFEESTEN.

DGE_BE_NL_WS_COUNTRYLINEDANCE|
WS_COUNTRYLINEDANCE_AFDELINGSUITJE|WS_COUNTRYLINEDANCE_AFDELINGSUITJES|WS_COUNTRYLINEDANCE_BEDRIJFSFEEST|WS_COUNTRYLINEDANCE_BEDRIJFSFEESTEN|WS_COUNTRYLINEDANCE_BEDRIJFSUITJE|WS_COUNTRYLINEDANCE_GROEPSUITJE|WS_COUNTRYLINEDANCE_GROEPSUITJES|WS_COUNTRYLINEDANCE_PERSONEELSFEEST|WS_COUNTRYLINEDANCE_PERSONEELSFEESTEN|WS_COUNTRYLINEDANCE_SCHOOLUITJE|WS_COUNTRYLINEDANCE_TEAMBUILDING|WS_COUNTRYLINEDANCE_TEAMEVENT|WS_COUNTRYLINEDANCE_TEAMUITJE|WS_COUNTRYLINEDANCE_THEMAFEEST|WS_COUNTRYLINEDANCE_THEMAFEESTEN|WS_COUNTRYLINEDANCE_VERJAARDAGSFEEST|WS_COUNTRYLINEDANCE_VRIENDINNENDAG|WS_COUNTRYLINEDANCE_VRIENDINNENUITJE|WS_COUNTRYLINEDANCE_VRIJGEZELLENFEESTEN.

DGE_BE_NL_WS_FLAMENCODANS|
WS_FLAMENCODANS_AFDELINGSUITJE|WS_FLAMENCODANS_AFDELINGSUITJES|WS_FLAMENCODANS_BEDRIJFSFEEST|WS_FLAMENCODANS_BEDRIJFSFEESTEN|WS_FLAMENCODANS_BEDRIJFSUITJE|WS_FLAMENCODANS_GROEPSUITJE|WS_FLAMENCODANS_GROEPSUITJES|WS_FLAMENCODANS_PERSONEELSFEEST|WS_FLAMENCODANS_PERSONEELSFEESTEN|WS_FLAMENCODANS_SCHOOLUITJE|WS_FLAMENCODANS_TEAMBUILDING|WS_FLAMENCODANS_TEAMEVENT|WS_FLAMENCODANS_TEAMUITJE|WS_FLAMENCODANS_THEMAFEEST|WS_FLAMENCODANS_THEMAFEESTEN|WS_FLAMENCODANS_VERJAARDAGSFEEST|WS_FLAMENCODANS_VRIENDINNENDAG|WS_FLAMENCODANS_VRIENDINNENUITJE|WS_FLAMENCODANS_VRIJGEZELLENFEESTEN.

DGE_BE_NL_WS_LIMBODANCE|
WS_LIMBODANCE_AFDELINGSUITJE|WS_LIMBODANCE_AFDELINGSUITJES|WS_LIMBODANCE_BEDRIJFSFEEST|WS_LIMBODANCE_BEDRIJFSFEESTEN|WS_LIMBODANCE_BEDRIJFSUITJE|WS_LIMBODANCE_GROEPSUITJE|WS_LIMBODANCE_GROEPSUITJES|WS_LIMBODANCE_PERSONEELSFEEST|WS_LIMBODANCE_PERSONEELSFEESTEN|WS_LIMBODANCE_SCHOOLUITJE|WS_LIMBODANCE_TEAMBUILDING|WS_LIMBODANCE_TEAMEVENT|WS_LIMBODANCE_TEAMUITJE|WS_LIMBODANCE_THEMAFEEST|WS_LIMBODANCE_THEMAFEESTEN|WS_LIMBODANCE_VERJAARDAGSFEEST|WS_LIMBODANCE_VRIENDINNENDAG|WS_LIMBODANCE_VRIENDINNENUITJE|WS_LIMBODANCE_VRIJGEZELLENFEESTEN.

DGE_BE_NL_WS_MERENGUE|
WS_MERENGUE_AFDELINGSUITJE|WS_MERENGUE_AFDELINGSUITJES|WS_MERENGUE_BEDRIJFSFEEST|WS_MERENGUE_BEDRIJFSFEESTEN|WS_MERENGUE_BEDRIJFSUITJE|WS_MERENGUE_GROEPSUITJE|WS_MERENGUE_GROEPSUITJES|WS_MERENGUE_PERSONEELSFEEST|WS_MERENGUE_PERSONEELSFEESTEN|WS_MERENGUE_SCHOOLUITJE|WS_MERENGUE_TEAMBUILDING|WS_MERENGUE_TEAMEVENT|WS_MERENGUE_TEAMUITJE|WS_MERENGUE_THEMAFEEST|WS_MERENGUE_THEMAFEESTEN|WS_MERENGUE_VERJAARDAGSFEEST|WS_MERENGUE_VRIENDINNENDAG|WS_MERENGUE_VRIENDINNENUITJE|WS_MERENGUE_VRIJGEZELLENFEESTEN.

DGE_BE_NL_WS_PAALDANSEN|
WS_PAALDANSEN_AFDELINGSUITJE|WS_PAALDANSEN_AFDELINGSUITJES|WS_PAALDANSEN_BEDRIJFSFEEST|WS_PAALDANSEN_BEDRIJFSFEESTEN|WS_PAALDANSEN_BEDRIJFSUITJE|WS_PAALDANSEN_GROEPSUITJE|WS_PAALDANSEN_GROEPSUITJES|WS_PAALDANSEN_PERSONEELSFEEST|WS_PAALDANSEN_PERSONEELSFEESTEN|WS_PAALDANSEN_SCHOOLUITJE|WS_PAALDANSEN_TEAMBUILDING|WS_PAALDANSEN_TEAMEVENT|WS_PAALDANSEN_TEAMUITJE|WS_PAALDANSEN_THEMAFEEST|WS_PAALDANSEN_THEMAFEESTEN|WS_PAALDANSEN_VERJAARDAGSFEEST|WS_PAALDANSEN_VRIENDINNENDAG|WS_PAALDANSEN_VRIENDINNENUITJE|WS_PAALDANSEN_VRIJGEZELLENFEESTEN.

DGE_BE_NL_WS_REGGAETON|
WS_REGGAETON_AFDELINGSUITJE|WS_REGGAETON_AFDELINGSUITJES|WS_REGGAETON_BEDRIJFSFEEST|WS_REGGAETON_BEDRIJFSFEESTEN|WS_REGGAETON_BEDRIJFSUITJE|WS_REGGAETON_GROEPSUITJE|WS_REGGAETON_GROEPSUITJES|WS_REGGAETON_PERSONEELSFEEST|WS_REGGAETON_PERSONEELSFEESTEN|WS_REGGAETON_SCHOOLUITJE|WS_REGGAETON_TEAMBUILDING|WS_REGGAETON_TEAMEVENT|WS_REGGAETON_TEAMUITJE|WS_REGGAETON_THEMAFEEST|WS_REGGAETON_THEMAFEESTEN|WS_REGGAETON_VERJAARDAGSFEEST|WS_REGGAETON_VRIENDINNENDAG|WS_REGGAETON_VRIENDINNENUITJE|WS_REGGAETON_VRIJGEZELLENFEESTEN.

DGE_BE_NL_WS_SALSA|
WS_SALSA_AFDELINGSUITJE|WS_SALSA_AFDELINGSUITJES|WS_SALSA_BEDRIJFSFEEST|WS_SALSA_BEDRIJFSFEESTEN|WS_SALSA_BEDRIJFSUITJE|WS_SALSA_GROEPSUITJE|WS_SALSA_GROEPSUITJES|WS_SALSA_PERSONEELSFEEST|WS_SALSA_PERSONEELSFEESTEN|WS_SALSA_SCHOOLUITJE|WS_SALSA_TEAMBUILDING|WS_SALSA_TEAMEVENT|WS_SALSA_TEAMUITJE|WS_SALSA_THEMAFEEST|WS_SALSA_THEMAFEESTEN|WS_SALSA_VERJAARDAGSFEEST|WS_SALSA_VRIENDINNENDAG|WS_SALSA_VRIENDINNENUITJE|WS_SALSA_VRIJGEZELLENFEESTEN.

DGE_BE_NL_WS_SAMBADANS|
WS_SAMBADANS_AFDELINGSUITJE|WS_SAMBADANS_AFDELINGSUITJES|WS_SAMBADANS_BEDRIJFSFEEST|WS_SAMBADANS_BEDRIJFSFEESTEN|WS_SAMBADANS_BEDRIJFSUITJE|WS_SAMBADANS_GROEPSUITJE|WS_SAMBADANS_GROEPSUITJES|WS_SAMBADANS_PERSONEELSFEEST|WS_SAMBADANS_PERSONEELSFEESTEN|WS_SAMBADANS_SCHOOLUITJE|WS_SAMBADANS_TEAMBUILDING|WS_SAMBADANS_TEAMEVENT|WS_SAMBADANS_TEAMUITJE|WS_SAMBADANS_THEMAFEEST|WS_SAMBADANS_THEMAFEESTEN|WS_SAMBADANS_VERJAARDAGSFEEST|WS_SAMBADANS_VRIENDINNENDAG|WS_SAMBADANS_VRIENDINNENUITJE|WS_SAMBADANS_VRIJGEZELLENFEESTEN.

DGE_BE_NL_WS_STREETDANCE|
WS_STREETDANCE_AFDELINGSUITJE|WS_STREETDANCE_AFDELINGSUITJES|WS_STREETDANCE_BEDRIJFSFEEST|WS_STREETDANCE_BEDRIJFSFEESTEN|WS_STREETDANCE_BEDRIJFSUITJE|WS_STREETDANCE_GROEPSUITJE|WS_STREETDANCE_GROEPSUITJES|WS_STREETDANCE_PERSONEELSFEEST|WS_STREETDANCE_PERSONEELSFEESTEN|WS_STREETDANCE_SCHOOLUITJE|WS_STREETDANCE_TEAMBUILDING|WS_STREETDANCE_TEAMEVENT|WS_STREETDANCE_TEAMUITJE|WS_STREETDANCE_THEMAFEEST|WS_STREETDANCE_THEMAFEESTEN|WS_STREETDANCE_VERJAARDAGSFEEST|WS_STREETDANCE_VRIENDINNENDAG|WS_STREETDANCE_VRIENDINNENUITJE|WS_STREETDANCE_VRIJGEZELLENFEESTEN.

DGE_BE_NL_WS_STRIPTEASEDANS|
WS_STRIPTEASEDANS_AFDELINGSUITJE|WS_STRIPTEASEDANS_AFDELINGSUITJES|WS_STRIPTEASEDANS_BEDRIJFSFEEST|WS_STRIPTEASEDANS_BEDRIJFSFEESTEN|WS_STRIPTEASEDANS_BEDRIJFSUITJE|WS_STRIPTEASEDANS_GROEPSUITJE|WS_STRIPTEASEDANS_GROEPSUITJES|WS_STRIPTEASEDANS_PERSONEELSFEEST|WS_STRIPTEASEDANS_PERSONEELSFEESTEN|WS_STRIPTEASEDANS_SCHOOLUITJE|WS_STRIPTEASEDANS_TEAMBUILDING|WS_STRIPTEASEDANS_TEAMEVENT|WS_STRIPTEASEDANS_TEAMUITJE|WS_STRIPTEASEDANS_THEMAFEEST|WS_STRIPTEASEDANS_THEMAFEESTEN|WS_STRIPTEASEDANS_VERJAARDAGSFEEST|WS_STRIPTEASEDANS_VRIENDINNENDAG|WS_STRIPTEASEDANS_VRIENDINNENUITJE|WS_STRIPTEASEDANS_VRIJGEZELLENFEESTEN.

DGE_BE_NL_WS_ZOUK|
WS_ZOUK_AFDELINGSUITJE|WS_ZOUK_AFDELINGSUITJES|WS_ZOUK_BEDRIJFSFEEST|WS_ZOUK_BEDRIJFSFEESTEN|WS_ZOUK_BEDRIJFSUITJE|WS_ZOUK_GROEPSUITJE|WS_ZOUK_GROEPSUITJES|WS_ZOUK_PERSONEELSFEEST|WS_ZOUK_PERSONEELSFEESTEN|WS_ZOUK_SCHOOLUITJE|WS_ZOUK_TEAMBUILDING|WS_ZOUK_TEAMEVENT|WS_ZOUK_TEAMUITJE|WS_ZOUK_THEMAFEEST|WS_ZOUK_THEMAFEESTEN|WS_ZOUK_VERJAARDAGSFEEST|WS_ZOUK_VRIENDINNENDAG|WS_ZOUK_VRIENDINNENUITJE|WS_ZOUK_VRIJGEZELLENFEESTEN.

DGE_BE_NL_VGZ_AFRIKAANSEDANS|
VGZ_AFRIKAANSEDANS_GROEPSUITJE|VGZ_AFRIKAANSEDANS_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_AFRIKAANSEDANS_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_AFRIKAANSEDANS_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_AFRIKAANSEDANS_VRIJGEZELLENUITJE.

DGE_BE_NL_VGZ_AXEBAHIA|
VGZ_AXEBAHIA_GROEPSUITJE|VGZ_AXEBAHIA_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_AXEBAHIA_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_AXEBAHIA_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_AXEBAHIA_VRIJGEZELLENUITJE.

DGE_BE_NL_VGZ_BOLLYWOODDANS|
VGZ_BOLLYWOODDANS_GROEPSUITJE|VGZ_BOLLYWOODDANS_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_BOLLYWOODDANS_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_BOLLYWOODDANS_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_BOLLYWOODDANS_VRIJGEZELLENUITJE.

DGE_BE_NL_VGZ_BUIKDANS|
VGZ_BUIKDANS_GROEPSUITJE|VGZ_BUIKDANS_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_BUIKDANS_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_BUIKDANS_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_BUIKDANS_VRIJGEZELLENUITJE.

DGE_BE_NL_VGZ_COCKTAILSMAKEN|
VGZ_COCKTAILSMAKEN_GROEPSUITJE|VGZ_COCKTAILSMAKEN_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_COCKTAILSMAKEN_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_COCKTAILSMAKEN_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_COCKTAILSMAKEN_VRIJGEZELLENUITJE.

DGE_BE_NL_VGZ_COCKTAILSHAKEN|
VGZ_COCKTAILSHAKEN_GROEPSUITJE|VGZ_COCKTAILSHAKEN_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_COCKTAILSHAKEN_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_COCKTAILSHAKEN_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_COCKTAILSHAKEN_VRIJGEZELLENUITJE.

DGE_BE_NL_VGZ_COCKTAILSMIXEN|
VGZ_COCKTAILSMIXEN_GROEPSUITJE|VGZ_COCKTAILSMIXEN_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_COCKTAILSMIXEN_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_COCKTAILSMIXEN_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_COCKTAILSMIXEN_VRIJGEZELLENUITJE.

DGE_BE_NL_VGZ_COUNTRYLINEDANCE|
VGZ_COUNTRYLINEDANCE_GROEPSUITJE|VGZ_COUNTRYLINEDANCE_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_COUNTRYLINEDANCE_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_COUNTRYLINEDANCE_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_COUNTRYLINEDANCE_VRIJGEZELLENUITJE.

DGE_BE_NL_VGZ_DJEMBE|
VGZ_DJEMBE_GROEPSUITJE|VGZ_DJEMBE_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_DJEMBE_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_DJEMBE_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_DJEMBE_VRIJGEZELLENUITJE.

DGE_BE_NL_VGZ_LIMBODANCE|
VGZ_LIMBODANCE_GROEPSUITJE|VGZ_LIMBODANCE_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_LIMBODANCE_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_LIMBODANCE_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_LIMBODANCE_VRIJGEZELLENUITJE.

DGE_BE_NL_VGZ_MERENGUE|
VGZ_MERENGUE_GROEPSUITJE|VGZ_MERENGUE_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_MERENGUE_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_MERENGUE_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_MERENGUE_VRIJGEZELLENUITJE.

DGE_BE_NL_VGZ_PAALDANSEN|
VGZ_PAALDANSEN_GROEPSUITJE|VGZ_PAALDANSEN_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_PAALDANSEN_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_PAALDANSEN_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_PAALDANSEN_VRIJGEZELLENUITJE.

DGE_BE_NL_VGZ_REGGAETON|
VGZ_REGGAETON_GROEPSUITJE|VGZ_REGGAETON_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_REGGAETON_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_REGGAETON_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_REGGAETON_VRIJGEZELLENUITJE.

DGE_BE_NL_VGZ_SALSA|
VGZ_SALSA_GROEPSUITJE|VGZ_SALSA_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_SALSA_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_SALSA_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_SALSA_VRIJGEZELLENUITJE.

DGE_BE_NL_VGZ_SAMBADANS|
VGZ_SAMBADANS_GROEPSUITJE|VGZ_SAMBADANS_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_SAMBADANS_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_SAMBADANS_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_SAMBADANS_VRIJGEZELLENUITJE.

DGE_BE_NL_VGZ_STREETDANCE|
VGZ_STREETDANCE_GROEPSUITJE|VGZ_STREETDANCE_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_STREETDANCE_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_STREETDANCE_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_STREETDANCE_VRIJGEZELLENUITJE.

DGE_BE_NL_VGZ_STRIPTEASEDANS|
VGZ_STRIPTEASEDANS_GROEPSUITJE|VGZ_STRIPTEASEDANS_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_STRIPTEASEDANS_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_STRIPTEASEDANS_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_STRIPTEASEDANS_VRIJGEZELLENUITJE.